sir nimek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Piękna funkcja i bardzo przydatna. Gratuluję kazur i mkr btw czy dałoby się zmniejszyć nieco wysokość toolbara. Wiem marudzę https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRiA Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ...Ja wstawiłbym screena (nawet go zrobiłem), ale jak babcię kocham: nie wiem, jak to zrobić... :-) Przypomnę: u mnie data w Google cache jest mniej więcej w połowie ucięta, a BL z Yahoo mniej więcej w ćwierci ucięte. Sam pasek chyba jest OK, bowiem pozostałe elementy nie wyglądają na ucięte. Problem ten mam od początku zainstalowania paska. Korzystam z IE i mam rozdzielczość 1024x768. "...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..." Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 btw czy dałoby się zmniejszyć nieco wysokość toolbara. Przypomnę: u mnie data w Google cache jest mniej więcej w połowie ucięta Chodzi Wam o wysokosc. Cos mi sie wydaje ze wyskokosc paska zalezy tylko i wylacznie od ustawien przegladarki w ktorej pasek jest zainstalowany (choc nie znalazlem jakiej opcji w przegladarkach). Trzeba w internecie poszukac czy inni maja takie problemy z toolbarami. PS.Fotki mozna wgrywac poprzez fotosik.pl czy imageshack.us. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A u mnie toolbar wyglada tak: Chyba poprawnie? PS Zielonkawosc to tylko efekt konwersji do gifa. Moje ulubione radio internetowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRiA Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam wszystkich i każdego z osobna. Nie wiem, czy problem występuje tylko u mnie, ale u mnie występuje, więc o nim piszę. Od wczoraj zauważyłem, że są jakieś kłopoty z tą częścią paska WebSEO, któa pokazuje PR i ilości linków. To znaczy nie ma jej. Wczoraj rano nie pokazywała się, dopiero po przeładowaniu stron pojawiło się, ale w okolicach godziny 10.00. Obecnie, kiedy piszę ten wątek, też nie ma tego elementu. Ponadto nadal nie znalazłem antidotum na poucinane informacje o dacie Google Cache oraz o ilości linków... tych z dołu. Czy problemem może być to, że używam stylu z programy Style XP? "...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..." Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...st&p=205847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Malutka prośba da się aby BL było pokazywane z MSN wtedy byłym w pełni happy Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 13 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Byla mala awaria serwera na ktorym stoi cala funkcja opowiadajaca za generowanie obrazkow dlatego w ostatni weekend chodzilo to "w kratke" - juz jest ok. MoRiA, co do poucinanych informacji to zapewne wlasnie wina stylu. Prawidlowo powinnow wygladac to tak jak pokazal Maćko na screenie. Buncol, niestety nie mamy ja wepchnac linkow z MSN bo obrazkow na toolbarze, i bez tego juz serwery ledwo wytrzymuja - a robimy to chatytatywnie. Jako ze mielismy wybor Yahoo albo MSN - wybralismy yahoo jako ze pokazuje bardziej poprawne wyniki. Aktualnie wszystkie dane wyswietlane w toolbarze sa umieszczone na 2 serwerach (w tym jeden dedyk) i kozystaja z 4 naszych serwerow proxy rozsianych po innych naszych serwerach. Narazie wytrzymuje.. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Kazur dzięki za info ale jakbyście lepsze serwery to pamiętajcie o tym Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Co to tylko pod xp działa? Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Mi działa przyzwoicie w IE i FF pod Win2k. Moje ulubione radio internetowe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.