Kazur Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam! Wlasnie zaaktualizowalismy WebSEO toolbar. Nowa funkcja pokazuje date i godzina cachu goola dla odwiedzanej strony. Po kliknieciu mozna zobaczyc jak wyglada cache google (czy strona np.uzywa cloackignu ). Toolbar jak zawsze aktualizuje sie przy ponowanym wlaczeniu przegladarki lub po kliknieciu na "odswierz pasek narzedzi" pod logiem po lewej stronie toolbara. Zapraszam do testów i cały czas czekam na kolejne propozycje zmian i ulepszen Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dlaczego jedne funkcje pokazuje w polskim języku a inne w angielskim? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Przydało by się ilość linków w msn ale ogólnie to super toolbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam Pokazuje tylko cache strony głownej, na podstronach wyświetla cały czas cache głównej. Bardzo dobre narzędzie. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRiA Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nie wiem, czy to najlepsze miejsce na takie pytanie, ale spróbuję: czy tylko u mnie pasek WebSEO jest "ucięty" u dołu? Data aktualizacji strony widnieje tylko w połowie, BL w 2/3. Coś mam źle ustawione czy problem leży gdzieindziej? I oczywiście witam wszystkich i każdego z osobna. "...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..." Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 wolałem poprzednią wersję, z pr dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleg Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 U mnie tez jest troche uciety, ale po back links sie konczy pasek i moge z niego odczytac to co jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Obrazek bedzie wyswietlal tylko cache dla strony glownej - tak samo jak w module seo_info. Jest to spowodowane tym ze serwery poprostu wysiadaja nawet juz teraz... Ale jesli chcecie poznac date cache danej podstrony wystarczy, ze klikniecie w obrazek cache i pokaze sie data wraz z kopia strony. MoRiA, mysle ze problem lezy u ciebie - sprobuj powiekszyc jakos toolbar poprzez ustawienia w Twojej przegladarce. infobank, przeciez poprzednia wersja caly czas jest Jeden modul obok drugiego - ale jesli jakis z modulow sie nie podoba mozesz spokojnie wylaczyc klikajac na "opcje paska narzedzi" w menu pod logiem toolbara. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 MoRiA i Oleg - teraz juz wiem jak uciety Jaka macie rozdzielczosc ekranu? Pozdr. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRiA Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Moja rozdzielczość: 1024x768. Pasek nie jest ucięty, tylko te dwa elementy (cash i PR+ IP, BL) są ciachnięte. "...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..." Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mam ten sam problem co MORiA... Rodzielczosc 1280-1024... Czy jest szansa ze Toolbar bedzie kiedys pokazywał PR i Baclinki podstron ? Pozdrawiam Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Także 1024x768. Nie wyświetla się teraz ikona powiadomienia poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 u mnie po odświeżeniu tez zniknęło - wyłaczyłem zbędne - także to nie rozdzielczość - aha na firefoxie dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 W ktorym miejscu wam ucina? Szerokosc czy dlugosc? Bylbym wdzieczny jakbym mogl zobaczyc jakiegos screena. Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 u mnie już ok dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.