Skocz do zawartości

TLD.PL do kogo należy

duchu0

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu dostaje debilne wiadomości odnośnie tłumaczeń z "stron" które znajdują się na tym serwerze. Chciałem do nic napisać, że ich serwery generują spamowe wiadomości, ale niestety nie ma żadnego formularza kontaktowego czy danych do kontaktu. 

Czy może ktoś z Was wie do jakiej firmy może należeć ta domena ? Nie chce mi się już za każdym razem blokować nowego adresu czy domeny z której wysyłają te cuda. 

---edit---

Znalazłem info, że niby KEI ale czy to aktualne ? 

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

Oni nie wysyłają od siebie, ale autorowi tematu chodzi o właściciela domena tld

1. TLD.PL do kogo należy

. Spam wysyłają z innego miejsca z różnych domen zarejestrowanych na chwilę wysyłki, później ich porzucają. Wcześniej rejestrowali serwery w firmach które maja termin testów i nie mają limitów na wysyłki, wysyłali spam i znikali z serwera. Znani spamerzy. Najlepszym sposobem na nich jest celowanie w docelową, wtedy reagują w miarę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności