piotrek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 Wchodzi babcia do autobusu i pyta kierowce: - Synku chcesz orzeszka? - Poprosze. Na drugi dzien to samo ,kierowca mowi do babci: - Niech pani tez zje. - Chlopcze ja juz nie mam zebow. Trzeci dzien i znowu : - Synku chcesz orzeszka? Kierowca zaciekawiony pyta: - Babciu, a skad masz takie dobre orzeszki? - Z Toffifee... - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 aa hahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Niesamowity odkop barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Może i odkop ale się uśmiałem z tego kawału ;p Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Koła i zestawy kołowe - https://rollen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 zieeew dobry górnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 rozumiem że niektórzy przeglądają archiwalne tematy dot. pozycjonowania, ale żeby w dowcipach zawędrować 4 lata do tyłu? Zatrudnimy Specjalistę SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 hahaha:D Wafel kop dalej! boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.