Konik^Morski Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 @Blendman, trochę sam sobie robisz pod górkę .... Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Blog hobbystyczny Hobbystyczne kopiowanie... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendman Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Blake a umiesz czytac? Wpis jest moj a tamto cos to agregator przepisow i zasysa moje. Ja nie kopiuje, tylko oni zaciagaja wpisy... przeciez widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 @Blendman dobrze Ci życzę, więc pozwolę sobie doradzić. Nie bądź .... schizofrenikiem. Tu jest porządny gość: https://www.blendman.pl/czekoladowa-pasta-sezamowa/ A tu narcyz jakich na tony (dopiero co wczoraj to forum jednego żegnało) Blake a umiesz czytac? Ten pierwszy ma szansę na bezinteresowną pomoc forumowiczów, ten drugi będzie za chwilę bardzo sfrustrowany i narzekający na to forum. Rozumiesz ? Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blendman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Tylko pisze, ze ja nic nie kopiuje. Ze blog jest moj, wpisy, teksty i zdjęcia... i jest hobbistyczny. A to ze kazdy lubi jak ktos to docenia to sprowadza sie tu do pokazywania się np na innych stronach jak i w google... nie wiem ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 nie wiem ocb Smutne Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoTo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Powyżej otrzymałeś wskazówkę. Powielanie treści - prościej już się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Z tym, że to jego treści powielają nie on. Pozdrawiam Pysio Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.