Skocz do zawartości

RankIndexer.win - skuteczna indeksacja linków

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 497
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przez ostatnie dni mogły być problemy z dostępem do usługi. Przepraszam za te utrudnienia.

Przenieśliśmy już cały system na nowy serwer. Od tej pory nie powinno być już więcej błędów serwera i problemów z dostępem.

W ramach rekompensaty wszystkie aktywne konta zostały przedłużone o 4 dni, dzienne pakiety zostały powiększone o 15%, a do wszystkich aktywnych limitów miesięcznych dopisaliśmy 10k limitu gratis.

W razie pytań proszę pisać na adres e-mail: indexer@levelrank.pl

Dnia 9.02.2017 o 22:00, hervora napisał:

jestem ciekaw API do GSA

API każdego użytkownika podane jest w panelu klienta, w GSA jest miejsce na użycie API Rankindexera.

Dnia 12.02.2017 o 14:01, s_matysik napisał:

zbędny cytat

Zakupilem przedwczoraj pakiet 100K ale mam tylko dostep do profilu konta bez mozliwosci indeksacji linkow, jak moge uzyskac dane logowania do panelu tego narzedzia ktorym mozna indeksowac ? Tworzylem ticket, wyslalem maila ale nie dostalem odpowiedzi.

16 minut temu, netpoint napisał:

jak moge uzyskac dane logowania do panelu

Odpisałem Panu na maila i ticket. Proszę o rejestrację w panelu https://rankindexer.win/login/

• 1 miesiąc temu...

Ostatnio przeprowadzony test skuteczności indeksacji na profilach z Zenbloga

19-03.jpg.c21f108894bce6ed0df4cc320bc31268.jpg

Po 7 dniach skuteczność wynosi ponad 83%

Kod rabatowy 20% ważny do końca marca: kod20

4 godziny temu, s_matysik napisał:

Ostatnio przeprowadzony test skuteczności indeksacji na profilach z Zenbloga

19-03.jpg.c21f108894bce6ed0df4cc320bc31268.jpg

Po 7 dniach skuteczność wynosi ponad 83%

sorry ale trochę mało wiarygodny ten test, bo na screen jest 2674 url /profili do indeksacji, a tyle unikalnych domen w zenblogu niestety nie ma, więc musiałeś tam dać kilka razy profile z tych samych stron tylko inne ID.

Mając nawet wszystkie paczki zebnlog zakłada maksymalnie 1000-1300 profili na unikalnych domenach, czyli w twoim teście są 2-3 razy te same domeny dodane.

Z tych 1000-1300 profili które zakłada zenblog na unikalnych domenach około 300-400 profili(unikalnych domen) indeksuje się samo bez dodawania do indekserów co znaczy że około 600-800 urli które dałeś do indeksera zaindeksowało się samo bez pomocy indeksera i bardzo to zawyża twój stopień skuteczności indeksera.

5 godzin temu, dοmin napisał:

bo na screen jest 2674 url /profili do indeksacji, a tyle unikalnych domen w zenblogu niestety nie ma

poniżej screen indeksacji dla unikalnych domen z Zenbloga - skuteczność 79%

zenblog2.jpg.52e79ce74b2f95239f41cba16390c1a6.jpg

• 1 miesiąc temu...

Ostatnio wykonany test skuteczności indeksacji linków wykonanych programem Xneolinks na mieszanej bazie. Skuteczność indeksacji po tygodniu to ponad 80%

test-30-04.jpg.8c3c1d40ae1a6c8ff5968c8cd6bb6493.jpg

Kod rabatowy 25% na wszystkie pakiety ważny do 7 maja: pro25

• 1 miesiąc temu...

Co to ma być, 2 dni temu wam przelew zrobiłem i dostałem e-maila:

Dziękujemy za zakup pakietu.
Proszę się tutaj zarejestrować https://rankindexer.win/login/ i podać login abyśmy przydzielili limit - Wysyłam formularz i d..a nic się nie dzieje!?

szkoda kasy i czasu na takie pier....e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności