stub Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 https://www.google.pl/search?hl=pl&q=pr...=Szukaj&lr= z prawej strony jest link na pierwszym miejscu a pod nim mam napisane wielkopolskie <- to stare i juz sie pojawialo kiedys ? sry jest oftop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja tam nic nie widze, może screnna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stub Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 cos nie moge wkleic foty (tragedia) https://www.google.pl/search?hl=pl&sa=X...owe&spell=1 moze tu bedzie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 he dobre, u mnie jest Mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Lokalizacja Ip U mnie jest łódzkie, czyli to samo jak się loguje do Stat4 tam również wprowadzili lokalizacje IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 już od jakiegoś czasu adwords umożliwia kierowanie reklam dopasowanych do lokalizacji, wtedy takie reklamy maja ten dodatkowy opis i pokazują się tylko userom w zdefiniowanej lokalizacji do zbadania pozostaje, jak to wpływa na CTR, moze bardziej się opłaca założyć kilka kampanii tejs amej reklamy, każda dla odrębnego województwa, niz jedna ogólna wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Juz od jakiegos czasu mozna kierowac reklamy dla lokalizacji. A mnie najbardziej denerwuje "Zachodnio-Pomorskie" zamiast "Zachodniopomorskie" Pozdrawiam Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tylko ni jak to się ma do Neo + Zawsze albo Łódź albo Warszawa a gdzie Białystok ? Nie mają puli Ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.