mrbino Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam, na wielu stronach po aktualizacji do nowej wersji WP nastąpił problem. Otóż poznikały grafiki ze stron, slidery itd. Widoczne jest puste miejsce. Przestał działać widget FB, ikonka facebooka po prawej stronie ekranu która po najechaniu wysuwała się, teraz nic się nie dzieje. Na razie tyle zauważyłem. Wiecie coś na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 U mnie upgrade bez problemów. Może masz jakieś wtyczki które nie działają na nowym silniku (obstawiam, że nie). Może masz cache włączone i nie załadowało ci grafiki? Może masz coś z kompresja js? Podaj stronę, ocenimy... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbino Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 serwiswywazarek pl - u góry był baner a na dole loga producentów . W dziale oferta i wyważarki osobowe po najechaniu na zdjęcia nie ma żadnego efektu , a był. A jednej foty w ogóle nie widać. Dziś zrobiłem aktualizację na kolejnej stronie i podobny problem. Z tym że na tej przestał działać efekt najechania na podlinkowane zdjęcie. Był efekt wybielenia obrazka a w tym momencie nic się nie dzieje. Zdecydowanie coś ta aktualizacja miesza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 W css masz: .avia-content-slider-active .slide-entry-wrap {visibility: hidden;} Pozbądź się tego ukrywania a loga na dole się pojawią. Na górze pewnie ten sam problem, ale nie przyglądałem się dokładniej... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbino Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 gdzie dokładnie to mogę edytować bo nie mogę znaleźć .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W plikach CSS. Ja znalazłem ten problem tylko za pomocą Firebuga, a więc to ty powinieneś wiedzieć gdzie dokładnie znajdują się powyższe dane. Przeszukałeś wszystkie pliki CSS? Nawet te od wtyczek? Teraz w ogóle ich nie ma w kodzie Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.