pik4 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a nie gówniarska próba oczerniania innego systemu Co do e-weblinka to coś się mocno on sypie ostatnio i jeśli są problemy już na początku to co będzie gdy stron przybędzie kilkukrotnie ? Poczytaj siebie gielo. Kiedyś linkorn był imho najlepszym systemem, inne wymiany linków stałych chowały się przy nim. Odkąd Anioł zaczął wierzyć Cuttsowi na słowo i współpracować z nieodpowiedzialnymi ludźmi jak Ty ( z naciskiem na to drugie), niestety sytuacja szybko zmienia się na tragiczną. Miał potencjał, szkoda, ze został zmarnowany. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tart Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dowód na "sypanie" się systemu jest na stronach systemu, proszę bardzo: https://staty.linkorn.pl/?url=onet.pl czy do dowcip czy po prostu "rozsypka"? Regulamin odsyła do tej strony w celu weryfikacji i co, no i mamy Google Page Rank = 25600!!! Jak ktoś kto chce dołączyć stronę do systemu, to ma sprawdzić czy ta strona się nadaje zgodnie z regulaminem. Ano nie może. Poza tym w systemie funkcjonują nadal domeny-śmieci sprzed ostatniego updatu pageranka, dawno wyzerowane przez google a mają w systemie GPR 4 lub 5, żenada. Jesli tak również działa system, to chyba najwyższy czas podziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jeśli jest to prawdziwy problem a nie gówniarska próba oczerniania innego systemu... Nie oczerniam tylko podaje fakty: ostatnie linki do swoich stron zdołałem umieścić 24-go o 14:52, czyli ponad dwie doby temu. To nie jest problem? Wcześniej dodawał 5-10% zadanych linków, albo nawet wcale. Tak jest od kilku tygodni. piszcie na forum linkorna bo tam jest jego support.Dobrze, żeś podpowiedział, bo bym w życiu o tym nie pomyślał. Zaprawdę, odkrywcza uwaga.Co do e-weblinka to coś się mocno on sypie ostatnio Jak brakuje argumentów, to właśnie pisze sie takie teksty. Moje zdanie o e-weblinku jest znane, ale ja o tym piszę w odpowiednim wątku.Masz gielo jeszcze jakieś równie cenne uwagi? Wal smiało Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 gielo ma takie same arumenta jak tasmy leppera - niby sa a nich nie ma :] linkorn lezy i nie ma co z tym faktem sie niezgadzac a na forum Linkorna nie ma co pisac bo i tak nikt nie odpowiada Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 gielo ma takie same arumenta jak tasmy leppera - niby sa a nich nie ma:]linkorn lezy i nie ma co z tym faktem sie niezgadzac a na forum Linkorna nie ma co pisac bo i tak nikt nie odpowiada .. nikt nie odpowiada bo to pozycjonowania zasada zasada, robisz swoje robisz system, co mnie interesuje że zagrania mają nieczyste .Tworzą linkorna taka norma system jest linkujący, trochę przeciekający, łap argumenta łap zapisz się do systemu i smacznie chrap. Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Yyy... No tak... Bardzo fascynujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Czyżby to był już koniec linkorna? Tu nikt nic nie pisze. W panelu od kilku dni wyświetla się info o konserwacji systemu. Punktów nie przydziela, ale za to ładnie zabiera. Dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Punktów nie przydziela, ale za to ładnie zabiera.Dziwne. U mnie podobnie. Ostatnia transakcja na plus była 2007-09-05 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 no ale przeciez to system ktory nie oszukuje tak dalej z nim sie bawcie a daleko zajdziecie :] Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ostatnio były jakieś przenosiny systemu. Jeżeli system jest na innym serwerze to zmienił się rówież jego IP, a w pliku instalacyjnym znajduje się przecież jakiś nr IP serwera? Ciekawe czy admini mają coś do powiedzenia na ten temat?. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleg Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 2007-09-13 00:09 | Od: crash | Ponowna instalacja systemuW związku z przeniesieniem systemu LinkORN na nowy serwer, wszyscy użytkownicy proszeni są o przeinstalowanie systemu na stronach linkujących. Łatwo sprawdzić które strony wymagają reinstalacji, poprzez sprawdzenie ilości botów, które system zliczył. Jeśli wartośc ta wynosi 0 - konieczna jest reinstalacja. Przepraszamy za utrudnienia. Moze to pomoze nie patrzylem czy w pliku instalacyjnym jest inne ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Moze to pomoze Całkiem możliwe, ale ja zgodzę się z Netelektrykiem. Robię delete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 To co oni napisali dzisiaj (przeinstalowanie), ja zrobiłem dwa dni temu. Zadziałało aż za dobrze bo już drugi dzień jestem w top 3 najlepiej zarabiających. Trochę gorzej z wydawaniem, ale zobaczymy co będzie jak wszyscy wszystko przeinstalują. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja przeinstalowalem wczoraj, nic nie dalo, nic nie zarabiam prawie a jestem za to w top wydajacych od paru dni, porazka, zaraz mi sie skoncza "nadwyzki" i co moze bede musial dokupic? moze taki to chytry plan jest Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Po moim poście poleciały maile o przeinstalowanie skryptu Podmieniłem plik instalacyjny i coś ruszyło wreszcie. Tylko nie moge znleźć listy czarnych stron. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.