Ksocial Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Od dłuższego czasu na aukcja allegro zauważam dodawanie w aukcjach strony wyświetlane w ramkach, przykład w aukcji poniżej (nie reklama!) https://allegro.pl/lozysko-samsung-volvo-se-210-lc-ec210-lc-zwolnica-i5046037521.html Zastanawiam się nad wpływem takiego sposobu na pozycjonowanie - czy jest to traktowane źle np. jako duplicate content? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 <meta name="robots" content="noindex,nofollow"> Rzeczywiście, może mieć ogromny wpływ. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ksocial O czym Ty w ogóle mówisz DC to oni maja w obrębie domeny dodatkowo nawet 301 nie ma. https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=W+naszej+ofercie+znajd%C4%85+Pa%C5%84stwo+elementy+podwozia+do+niemal+wszystkich+maszyn+budowlanych+dost%C4%99pnych+na+naszym+rynku.+++Elementy+podwozia:+Rolki+jezdne+Rolki+g%C3%B3rne+%C5%81a%C5%84cuchy+Ko%C5%82a+napinaj%C4%85ce+Gwiazdy+nap%C4%99dowe+G%C4%85sienice+gumowe p.s blake mnie upzredził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wolałem się upewnić, bo trend jest coraz większy z tą opcją na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 jeszcze jest liczba wyświetleń, czyli można sobie poprawić statystyki. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.