Skocz do zawartości

Potrojny katalog

_ash_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako kolejny krok w produkcji innych katalogow (po katalogu inaczej) prezentuje katalog jeszcze inaczej :D

katalog stron jest tutaj

Co jest innego:

• brak kategorii - kazda strona jest "otagowywana" przez zglaszajacego
  • odwiedzajacy moga komentowac strony (moze nie nowe, ale niezbyt czesto spotykane)
  • oprocz podlinkowanego tytulu mozna umieszczac dowolne linki w opisie strony
  • trojjezyczny (niedoskonalosci wersji niemieckiej i angielskiej prosze wskazac, lecz nie pietnowac - prace trwaja, a wersje te i tak nie sa jeszcze promowane)

Wazne: trzeba sie zarejestrowac oraz zglaszc mozna tylko domeny glowne (zadnych subdomen i podstron). To nie bedzie kolejny smietnik dla spamiarzy :(

Design, jak to u mnie, minimalistyczny...

Edytowane przez _ash_

Bardzo sympatyczny katalog.

Podoba mi się (nawet bardzo) to, że będąc w dowolnym miejscu katalogu po zmianie języka wszystko pozostaje bez zmian - zmienia się tylko sam język. Szkoda jednak, że będąc w polskiej wersji językowej wybierając: Nawigacja->home zostajemy przeniesieni do strony głównej - ale... niemieckej! :(

No i niestety - ta nieszczęsna Rejestracja. Stanowi ona pewne utrudnienie, ale zdrugiej strony, jeżeli daje użytkownikowi możliwość pełnej kontroli nad swoimi linkami, to myślę, że chyba warto :D

zostajemy przeniesieni do strony głównej - ale... niemieckej! :(
Hmmm... nie zauwazylem wczesniej ;) Dzieki za info.
No i niestety - ta nieszczęsna Rejestracja. Stanowi ona pewne utrudnienie, ale zdrugiej strony, jeżeli daje użytkownikowi możliwość pełnej kontroli nad swoimi linkami, to myślę, że chyba warto :D
Daje kontrole i utrudnia spamerom ;) Nie zalezy mi na 5000 stron tygodniowo, ale na dobrych stronach, na ktorych zalezy autorowi.

W regulaminie:

"Zgłoszenie strony jest jednoznaczne z akceptacją powyższeych zasad" literówka. Wiem, że to zrobiazg, ale po co ma szpecić fajny katalog?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

A teraz?

bez zmiany.

chcialbym dodac, że mam cionki ustawione na minimum 18 px (co imho jest normalne przy wiekszej rozdzielnosc), i dlatego sie nie wszystki miesci ...

zajestrowałem sie, i kiedy znajde trochej dużej wolnej chwile dodaje coś.

btw: mam rozumieć, że ten regulamin trzeba czytać z rozumiem i nie doslowne, czy np. costam.wordpress.com bedzie odruczone?

mam cionki ustawione na minimum 18 px
No to jasne, bo mam layout o stalej szerokosci. Pomysle co z tym zrobic...
btw: mam rozumieć, że ten regulamin trzeba czytać z rozumiem i nie doslowne, czy np. costam.wordpress.com bedzie odruczone?
Zalezy od tego, co bedzie soba prezentowac zgloszona strona :D