Skocz do zawartości

Witam i zapraszam do wydawania opinii Porlau Kultury Klubowej

technoparty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Zarejestrowałem się na tymże forum gdyż przeglądajac polskie zasoby sieci Internet uznałem je za wartościowe. Z uwagi na fakt iż serwis który prowadzę ma juz ponad rok i trzeba zacząć coś robić w kierunku jego promocji wyrażam nadzieje, iz wymiana doświadczeń z Internautami będzie kolejnym krokiem w dążeniu do doskonałości :placze: Portal Kultury Klubowej technoparty.pl ma na celu promowanie clubbingu w najczystcszej jego formie wiec zapraszam do odwiedzin i wyrażania swoich opinii na jego temat. Wszelkie uwagi komentarze mile widziane. adres : https://www.technoparty.pl

Temat do działu "Strony do oceny"

[*] Ku pamięci Pawła

Jeśli oceniam Twoją stronę to traktuj to jako uprzejmość.
Nie zadawaj mi szczegółowych pytań - za to mi płacą.

Prowadzisz newsletter? Poszerz bazę odbiorców!
Katalog Newsletterów i E-zinów - WWW.INFOMAIL.PL

E-mail marketing po mojemu
Wybierasz się do Krakowa? Kraków www.vivakrakow.com

dlaczego na polskich stronach tego typu zapominane jest wrzucanie muzyki w tle????

Edytowane przez kwasny

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

dlaczego na polskich stronach tego typu zapominane jest wrzucanie muzyki w tle????

(IMHO)

Aby dogodzić wszystkim użytkownikom trzebaby wykonać takie mini-radio, które przerzuca samo utworki (najlepiej we flashu).

Następna rzecz to zrobienie czegoś, aby muzyka odtwarzała się ciągle - po przejściu na inną podstronę. Zawsze trzebaby dawać możliwość wyłączenia muzyki - w końcu kiedyś się znudzi.

Rozwiązanie tych problemów może okazać się mozolne i czasochłonne, co nie znaczy, że jest nie do wykonaia, ale często unikane przez webmasterów.

Kiedyś tworzyłem muzykę do jednego z e-zinów i webmaster rozwiązał to tak, że wyskakiwało okienko pop-up z muzyką w tle - w każdej chwili można było je zamknąć, a później wywołać (obecnie, jak wiemy, pop-upy są nielubiane przez Internautów).

- ale to OT...

O stronce...

Mimo, że zwolennikiem techno nie jestem (słucham wszystkiego co lubię)uważam, że strona ta nie wygląda najgorzej i z pewnością jest funkcjonalna. Poza tym na stronie jest IMHO trochę mało "światła"...

Portal komputerowy

-
webmastering, biznes

Forum IT - informatyka, komputery, technologie

Logo brzydkie a reszta to po prostu portal - kompletnie nic się nie wyróżnia spośród innych stron a szkoda, bo tutaj aż się prosi, żeby zaprojektować własną strukturę takiego serwisu i zawrzeć to w jakiejś oryginalnej formie będącej np kompromisem krzykliwości i awangardy z czytelnością i funkcjonalnością.

Kod tragiczny, to zapewne z winy użytego cmsa - prawie tysiąc błędów składniowych i spieprzona semantyka.

Ja nie jestem jakim wielkim fanem techno, chociaż przeciwnikiem też nie - tutaj naprawdę można nieźle zaszaleć a wrażenie z oglądania strony jest mniej więcej takie, jakbym oglądał Jana Susina opowiadającego mi o nowych setach Nicka Pleasure. Suzin był dobry ale w czym innym, podobnie taki klasyczny układ portalowy gdzieś też może mieć swoje zastosowanie ale nie w przypadku muzyki techno.