wengosz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Szukam CMS, który byłby agregatorem treści działającym na podobnej zasadzie jak np. durszlak.pl, tzn. na stronie głównej chciałbym mieć możliwość dodawania np. skróconego wpisu z jakiegoś bloga (sam tytuł posta oraz miniaturka), a po jego kliknięciu nastąpiłoby przekierowanie na docelowy wpis. Oczywiście nie potrzebuję bardzo zaawansowanych funkcji, dlatego zastanawiam się, czy takie coś byłoby możliwe pod Wordpress'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 WP-o-Matic - zasysasz z RSSów Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Szukam CMS, który byłby agregatorem treści [...] czy takie coś byłoby możliwe pod Wordpress'emJasne, że by było, ale ta technika na topie była z dobrych kilku lat wstecz. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 była z dobrych kilku lat wstecz. Dokładnie, jeszcze byłem na tyle bezczelny, że na takich spamiarach umieszczałem w stopkach napis "Serwis wzorowany na Google News" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.