joe_hunter Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 nie znacie jakiegoś skryptu do zarządzania linkami na zapleczu, ale cos bardziej rozbudowanego niż 20lini kodu tak żeby można było z jednej strony kontrolować linki na całym zapleczu, nie mogę jakoś nic takiego znaleźć a nie chce mi się na nowo ameryki odkrywać. nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Masz taki system 2 tematy nizej https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=22233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Brad ale tu chodzi o wewnętrzny system służący do wrzucania linków na zaplecze do pozycjonowanych stron Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Acha, jeszcze ta funkcja nie jest dopisana, ale bedzie Napiszcie co bedzie potrzebne oprocz wrzucalnia linkow/boxow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Acha, jeszcze ta funkcja nie jest dopisana, ale bedzie I ciekawy jaki pozycjoner użyje systemu umieszczania linków na zapleczu napisanego i obsługiwanego przez zewnętrzną firmę i ich servy ? Chyba tylko po to by wszystkich poinformować jakie ma zaplecze i co pozycjonuje. Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dlatego zadalem pytanie... co jeszcze bedzie potrzebne... rozumiem, ze funkcja "Nie wyswietlaj mojej strony w katalogu stron". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Brad, lepsza by była funkcja 'download skrypt całego systemu i sam sobie go instaluj na zapleczu, aby nikt poza Toba nie wiedział co masz', tylko Tobie jako twórcy średnio to się będzie oplacać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Kaviorek: no nie wiem czy lepszy pomysl... system u mnie bedzie caly czas aktualizowany, bledy latane itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loop Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 gdzies mi sie obilo, ze to jest dobre Link Share v 2.5 , ale nie mam do tego dostepu - a japonskiego nie znam https://www.linkshare.ne.jp/ moze ktos wie wiecej na ten temat?? BIŻUTERIA ? doskonała na prezent NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 www.linkshare.ne.jp Tutaj masz w bardziej przystępnym języku. www.linkshare.com Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 witam, też szukałem, znalazłem polski wyklik www.linkarz.pl dostepny pod tym adresem, ale ne za free trzeba na allegro wpłacić 19.90 czy ileś tam ....... hmmm szukam dalej, ten nie wygląda jakoś zachęcająco brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Informuje, ze system webmachine.pl obsluguje zarzadzanie linkami na wlasnych stronach. Prawdopodobnie jutro wieczor, bedzie rowniez istniala mozliwosc calkowitego ukrycia stron [nie beda wyswetlane w katalogu stron]. Zarzadzanie linkami bedzie sie odbywac w Moje strony -> Opcje: podgląd. W kilka sekund bedzie mozna dodac, usunac lub zedytowac dowolny link na stronie. Funkcja zostala stworzona glownie dla osob, ktore maja wiele stron, sa wygodni i chca zaoszczedzic swoj cenny czas System aktualnie jest testowany, oficjalne otwarcie za 1-2 tygodnie, opinie i bledy prosze zglaszac w stosownym temacie: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=22233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Brad - dzis sie zapisze, popatrze, zrozumiem wiecej i wtedy moze sam tez wlacze sie do akcji juz tylko killer w regulaminie pelno orto ciesz sie ze to Erbit ominie :-) choc wcale nie wiem ile https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Brad czy jest możliwość zarządzania linkami tak aby np. jeden link dodać tylko na 20 podstron, następny na następne 20 itd. ? Chodzi mi o uniknięcie side-wide links. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 aha i strasznie male literki ide wypic kave, bo zaspane oczy mam i nie moge doczytac regulaminu - co nie zmienia faktu, ze bledy sie w oczy rzucaja https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.