ojciec17 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam! GWT pokazuje mi 38 elementów z błędami jeżeli chodzi o znaczniki schema.org. Konkretnie wskazuje na brakujący element: name Problem dotyczy wszystkich produktów na sklepie. Strona postawiona na Woocomersie Pytanie do WAS: w jaki prosty sposób można to naprawić... i gdzie konkretnie ten znacznik name ma być. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Znacznik możesz wstawić gdzie chcesz zależy co chcesz markować jako nazwę. Wstaw to przy nazwie przedmiotu. W validatorze powinno opisać dokładnie jaki jest błąd. Pozdrawiam Pysio -EDIT- Błędy masz na karcie produktu czy listingu kategorii? Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciec17 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 No jeśli dobrze rozumiem to na karcie produktu... Tylko czy wstawić znaczniki mogę z poziomu cms, bo dostępu do kodu nie mam, a nawet gdybym miał to nie znam się na php Wydaję mi się że gdzieś na Woocomersie jest taka możliwość ale nie wiem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tylko czy wstawić znaczniki mogę z poziomu cms,Przecież te znaczniku "Dane strukturalne na stronie" są elementem kodu HTML a nie CSS.... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Tylko czy wstawić znaczniki mogę z poziomu cms,Przecież te znaczniku "Dane strukturalne na stronie" są elementem kodu HTML a nie CSS.... Nie no kolega chce z CMS-a wstawiać markery, Do autora postu na 99% na pewno nie da się. Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmod Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Do autora postu na 99% na pewno nie da się. Da się, są do tego pluginy, które dodają dodatkowe pola np przy karcie produktu. Alkowiki - dla większego relaksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojciec17 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ok wiem że to kwestia html ale strona postawiona jest na cmsie. Czy zatem rozwiąże mi ten problem marker danych w GWT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 CMS to tylko sposób zarządzania stroną, która w dalszym ciągu jest stworzona za pomocą HTML'a. Pisałeś, że się nie znasz na tym. ten problem sam się nie rozwiąże, daj zlecenie w odpowiednim dziale i pewnie ktoś się zgłosi. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.