fomes Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam wszystkich Szukam kogoś kto udzieli dobrych rad:) Dobra rada zawsze w cenie: www.Bieszczadypolska.pl frazy bieszczady noclegi noclegi bieszczady domki bieszczady bieszczady domki Bardzo trudno mi wejść do top 10 zrobiłem katalogowanie same najlepsze katalogi. Kto ma jakieś propozycje jakie działania teraz zrobić? linki na forach? profile? Chętnie posłucham i z góry dziękuje za poświecony czas Mam też podstronę https://www.bieszczadypolska.pl/domki-noclegi-polanczyk.html chcę ją wypozycjonować na polańczyk domki polańczyk noclegi ale jakoś mi nie idzię pozdrawiam z Bieszczad Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puerto Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Bieszczady noclegi, noclegi Bieszczady? Chyba nie myślisz że zrobisz je samymi katalogami? Wydajne serwery VPS 100% SSD (12+ GB RAM) od 40zł miesięcznie POLECAM !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 jak na same katalogi, to całkiem niezłe pozycje. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dokup linków na allegro to wejdzie... Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Na jakąś orgię, czy jak? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomes Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dokup linków na allegro to wejdzie... Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Na jakąś orgię, czy jak? jakieś propozycje konkrety ? Ma ktoś coś sensownego do doradzenia? Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 chcę ją wypozycjonować na polańczyk domki polańczyk noclegi Czym wyróżniają się domki Polańczyk? Spokojem, ciszą, ale także komfortem. Ponadto posiadają szeroką ofertę atrakcji, a w niej między innymi możliwość wędkowania oraz uprawiania sportów wodnych. Chciałem spointować ale szczerze to nawet nie ma jak ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomes Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dokup linków na allegro to wejdzie... Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Na jakąś orgię, czy jak? jakieś propozycje konkrety ? Ma ktoś coś sensownego do doradzenia? jakies pomysły? sugestie? dobre rady? konkrety najlepiej i z góry dzieki Beerbant jak to pozycjonowanie ugryźć co masz za rady? Pozdrawiam Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 jak na razie nie skorzystałeś nawet z 2% miejscówek na linki i już tracisz nadzieję. Pomysłow jest wiele, oprócz oszałamiająco dobrych jak piramidki trust rank z alegro , masz setki tematycznych for, blogów, masz własne zaplecze, masz przejęte domeny pod zaplecze lub 301. Jak katalogami stronka zapukała do topów, trochę wysiłku i do nich wejdzie udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomes Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 jak na razie nie skorzystałeś nawet z 2% miejscówek na linki i już tracisz nadzieję. Pomysłow jest wiele, oprócz oszałamiająco dobrych jak piramidki trust rank z alegro , masz setki tematycznych for, blogów, masz własne zaplecze, masz przejęte domeny pod zaplecze lub 301. Jak katalogami stronka zapukała do topów, trochę wysiłku i do nich wejdzie Plan miałem taki żeby najpierw fora wykorzystać i linki potem profile choć zaciekawiły mnie te piramidy trusk rank. Bezpieczne to jest? Ktoś zna stosował wie jaka jest skuteczność? thx Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Ja bym tam szukał starych i doświadczonych, ale uj wie co Ty tam chcesz z nimi robić... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 ale uj wie co Ty tam chcesz z nimi robić.. No jak to co. "Wypas owiec w Bieszczadach" Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Szukam młodych utalentowanych pozycjonerów. Ja bym tam szukał starych i doświadczonych, ale uj wie co Ty tam chcesz z nimi robić... Głodnemu chleb na myśli udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Brzeziński Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Samymi katalogami cudów nie zdziałasz. Sprawdź w majesticu, bądź ahrefsie gdzie pozycjonuje się top 10 na określone frazy i na pewno nie będą to same katalogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Samymi katalogami cudów nie zdziałasz. Sprawdź w majesticu, bądź ahrefsie gdzie pozycjonuje się top 10 na określone frazy i na pewno nie będą to same katalogi . a co jak ahrefs i majestic pokazują 2 linki (katalogi onetu i wp) ?? Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Brzeziński Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Samymi katalogami cudów nie zdziałasz. Sprawdź w majesticu, bądź ahrefsie gdzie pozycjonuje się top 10 na określone frazy i na pewno nie będą to same katalogi . a co jak ahrefs i majestic pokazują 2 linki (katalogi onetu i wp) ?? Może konkurencja jest dość słaba, dlatego wystarczą tylko linki z tych katalogów( bądź co bądź mocnych)? Jeżeli konkurencja nie jest słaba, możliwe że takie strony mają mocno rozbudowane zaplecza. Dodatkowo strony mogą być opatrzone atrybutem, który blokuje roboty majestica i ahrefsa (ponieważ nie należą do google). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.