Grzyb Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Przy okazji pierwszego postu chciałbym się przywitać - więc WITAJCIE. Liczę że czasami znajdę pomoc w kwestiach o które będę pytał. Zacznijmy od tego: Jestem właścicielem serwisu noclegowe, obecnie jest on gruntownie przerabiany i już na wiosnę zostanie on oddany do użytku. Najważniejszą zmianą jaka zostanie do niego wprowadzona to system pełnej rezerwacji noclegów, generalnie ma to być serwis który będzie działał jak booking.com Co mnie interesuje? Interesuje mnie koszt SEO i AdWords. wiadomo im więcej wydam tym lepiej, ale potrzebuję się dowiedzieć o kosztach pozyskania: ok. 5 milionów odsłon miesięcznie + ok. pół miliona RU do 12-15 milionów / miesiąc + ok. 1milion RU w późniejszym terminie. oczywiście nie da się tego zrobić od razu, bo i konkurencja duża, ale póki co tylko pytam o koszty. Czy ktoś może mi pomóc bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym ile zdobycie i utrzymanie takiego ruchu może kosztować. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Więcej niż Ci się wydaje x 10 .... Aby wejść skutecznie na rynek noclegowy to na SEO musisz wydać obecnie w cholerę kasy. Poza tym wątpię aby ktoś podpisał umowy na nowy system rezerwacyjny skoro googlasy już w jeden weszli i wrzucili go w swoje mapki. Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 ehhh no to złe wieści. jednak spodziewałem się podobnej odpowiedzi. ale jeszcze jest pora aby zmienić zastosowanie tego systemu pod inny profil. Może zamawianie jedzenia online? wygląda to lepiej z punktu przebicia się w google ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 O dziewczynach nie myślałeś? nie widziałem jeszcze serwisu typu - zamów dziewczynę na godzinę x... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 bez 6 zer na koncie bym się z tematem nie potykał , choć i to nie koniecznie starczy na cały marketing, seo to wycinek kosztów udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Może zamawianie jedzenia online?Zdajesz Sobie sprawę jakiego wymagało by to nakładu środków by dotrzeć do "producentów" tego jedzenia tylko na skalę krajową ? Sam serwis www, to w tym wypadku dosłownie pikuś... Poza tym lokalne jadłodajnie mają tego typu serwisy-systemy, wiec wątpię by byli zainteresowaniu współpracą z serwisem który nie ma marki. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jeśli biznes plan jest pisany w locie bez wiedzy, a portal jest już tworzony to domyślam się jakiej jakości on będzie. Mogę się założyć, że biznes plan wygląda tak 1000 noclegów x 12 miesięcy x 50 zł = Piszemy ! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Janusze byznesu atakujOM Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Po prostu w pierogach były nie te grzybki udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Z takim serwisem ciężko się wybić, i dużo kasy na reklamę, seo itp; Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.