tojan3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Czy ktos wie jak nazywa sie ten nedzny robot Netsprintu, co nie raczyl wpsac na moja strone juz od ponad dwoch miesiecy. Mam kilka nie zidentyfikowanych, wiec moze on sie nawet nie przedstawia? Umywalki | Wiza USA | Umywalki nablatowe | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Czy ktos wie jak nazywa sie ten nedzny robot Netsprintu, co nie raczyl wpsac na moja strone juz od ponad dwoch miesiecy.Mam kilka nie zidentyfikowanych, wiec moze on sie nawet nie przedstawia? 217.153.57.115, stąd przychodzi. A tak się nazywa: https://www.google.com/search?q=217.153.57....7.115+netsprint Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 netsprint5.icm.edu.pl netsprint4.icm.edu.pl netsprint1.icm.edu.pl - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 netsprint5.icm.edu.plnetsprint4.icm.edu.pl netsprint1.icm.edu.pl Też, ostatnio? Bo ten podany przeze mnie to IP, przez który niczego z mojego serwera nie znalazłem w ich bazie, bo... kilka miesięcy wcześniej wyciąłem go na firewallu za generowany duży ruch :> Dopiero wspólne dochodzenie wyjaśniło sprawę Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Też, ostatnio? Już dawno przestałem śledzić netsprinta więc nie wiem czy jeszcze się tak przestawia... ale nie zaszkodzi i z tym spróbować - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.