papieros Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Takie pytanie: dlaczego tworząc katalogi np. na qlweb wycinacie 'ostatnio dodane strony' ze strony głównej . Toż to w waszym interesie żeby się szybciej indeksował serwis. O ile wiem to jest to opcja domyślna a więc czy jest to głębsza myśl jakaś, czy nieprzemyślane działanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 mają mają, tylko teraz jest w modzie taki kod : div position: absolute left: - 5000px bo teoria głosi, że kiedy DIV jest widoczny to Google banuje. Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 niektórzy nie chcą dodatkowych linków wychodzących ze strony głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A niektórzy chcą by topiki były zakładane we własciwych działach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 niektórzy nie chcą dodatkowych linków wychodzących ze strony głównejA po co linki wychodzące w tym przypadku? Tu chodzi o linkowanie wewnętrzne, aby googliel szybciej trafił do nowej kategorii lub podstrony.Mnie jedno zastanawia: Dlaczego jak się wejdze w szczegóły opisu strony, to nie ma żadnego linku do strony z anchorem który został podany przy wprowadzaniu strony?? Przecież jest to najbardziej wartościowa strona, na której jest największy opis na temat naszej strony i najmniej obcych linków wychodzących. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazeon Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Dochodzi jeszcze problem pojawienia sie linku do nowej strony, na stronie z PR5. Googiel moze sie wkurzyc mw.org.pl Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty? Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie. Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A po co linki wychodzące w tym przypadku? w standardowej wersji skryptu jest OBL Tu chodzi o linkowanie wewnętrzne, aby googliel szybciej trafił do nowej kategorii lub podstrony. Tak będzie gdy właściciel katalogu wykaże się inwencją twórczą i przerobi kod aby link z ostatnio dodanych kierował na konkretną podstronę z danym wpisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 z tego co pamiętam był topic już o tym gdzieś w okolicy końca jesieni Były stwierdzenia, że taki krótkotrwały link może szkodzić niektórym stronom. Nie robiłem testów więc nie wiem, z drugiej strony google czyta by może już za godzine nie przeczytać bo była rotacja lub jest a po 24h link znika, jeśli teraz zdarzy sie to na 50-100 stronach (różnie ludzie dodają, różnie boty czytają) to ... Sam mam tylko w jednym katalogu zostawione "ostatnio dodane" by były jakiegolwiek zmiany na głównej stronie. Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynks Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 ja w swoich spamiarkach mam przerobione "ostatnio dodane" na linki do stron szczegółowych - kwestia edycji 2 wersów a liczba indexowanych stron od tego czasu drastycznie skoczyla w góre Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lind-Lau Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Wprowadzilem propozycje z tego topika do katalogu w stopce, zobaczymy co to da Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.