sorrow Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ostatnio jako iż stało się modne tatuowanie postanowiłem zrobić sobie swój pierwszy tatuaż, a iż nie tylko Seo człowiek żyje i chce jakoś się pokazać to sobie wytatuowałem Biomechanike gigera na lewym przedramieniu. Jeszcze pierwsza sesja i można to nazwać trochę rozrysowanym konturem, ale na tym etapie jako tako się prezentuje. A teraz pytanie do was może wy jakieś posiadacie np optymalizacja.com na łydce czy Ich libe Seo albo bardzo popularne jabłuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja sobie 2 lata temu w zimę zrobiłem taki: Szook Co prawda nie ich Libe Seo bo wystarczy że mojego Haskiego nazwałem SEO Zrobiłeś troszkę źle że robisz go teraz. Wszyscy w wiekszosci budza sie na lato zeby miec tato - a zdajesz sobie sprawę że musisz unikać słońca ? chyba że chcesz mieć te konktury mało wyraźne badź jest ryzyko że będzie się babrał. Współczuje ci z tym tatto starsze babcie rydzykowe nie rozumieją jeszcze że to może być ozdobą Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 fajne reklamy strony masz na samochodzie prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 już nie .miesiąc temu zmieniłem autko z albea na punto grande , tez metalic tyle ze tym razem srebrny wziołem. Tamten dobrze wspominal ale źle wspominam fakt ile traci na wartości sprzedac 3 letniego autka. No ale my tu o tatu nie o reklamach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zdjęć raczej nie wstawię, ale mam trzy: na ramieniu bohatera "Mechanicznej pomarańczy" - Alexa, na wewnętrznej stronie łydki mam orkę zwaną Willy, a nad tyłkiem mam jaszczurkę. To na ten moment tyle ten na ramieniu z którego jestem najbardziej dumna ps. nie mirka a marika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 marika wstaw zdjęcie bo bez zdjęcia się nie liczy. Szczególnie zdjecie tego ostatniego z 3 perspektw MARIKA etam bez foto się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 a ja ciagle mysle co by sobie zrobic tak chyba dla jaj - Google na ramieniu taki tatuaz ideologiczny - niby kazdy kocha Google, ma za co kochac ale z drugiej strony nienawidzi troche na zasadzie parodiowania naklejek na aucie "i love McDonald's" Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 czekaj az dostaneisz bana w adsens potem w wyszukiwarce... i bedziesz sie martwil jak go zmienic, albo bedziesz musial sobie dopisac "nie lubie G." ja tez wsumie myslalem o tym ale jak pisal szook poczekam na lepsze warunki dla tego :-) pzdr Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 intruder2600 wejdzie yahoo, to bedziesz chcial yahoo; poprawi sie wp i onet to tez to bedziesz mial. Na końcu zostaniesz chodzącym słupem reklamowym Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Albo chodzącą wyszukiwarką Podobno nie ma ludzi którzy zostają przy dwóch tatuażach, albo mają 1 lub trzy i więcej, naprawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No More Google Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 a ja ciagle mysle co by sobie zrobic tak chyba dla jaj - Google na ramieniu taki tatuaz ideologiczny - niby kazdy kocha Google, ma za co kochac ale z drugiej strony nienawidzi Może weź przykład z mojej avatarki Ostatecznie możesz dać samo Google i w zależności od humoru dopisywać czarnym markerem: 1) I love... 2) I hate... Wtedy byłoby to bardziej uniwersalne Zgadzam się z "przedpiszcami" marika - FOTO musi być !! Spis stron Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 @szookpl Dziś 4 dzień strupy zaczęły się robić, leciutko odpadają najwyżej mała poprawka na następnej sesji, co do słońca to trzeba się ukrywać i dbać, ale i tak wiodę wieczorny tryb życia więc nie mam co się martwić. Co do twojego tattuu to bardzo ciekawie wygląda włosy jak bryza dobry motyw <OK>. Jak ktoś chce dobrą reklamę to polecam taki motyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Pewnie o tym wiesz, ale koniecznie tatuaż musi być natłuszczony inaczej razem ze trupkiem odpadnie kawałek malunku. Polecam Tribiotik łagodzi podrażnienie skóry i sprawia, że jest odpowiednio natłuszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Oj coś mnie się wydaje, żę ktoś tu zapomniał o fotach swoich tatuaży Ja proszę na PW wydanie w wersji extream https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorrow Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 @marika Używane Bepathen Plus oraz Linomag według instrukcji jaką dostałem na wizytówce minimum 3 razy dziennie należy smarować. Co do nawilżenia to i tak nic nie przebije mojego znajomego który smarował kremem nivea ® a później się dziwił iż cały mu tatuaż odpada Dzień 3 i kolejne Rano zdejmij opatrunek, przemyj tatuaż letnią wodą z mydłem, wysusz dokładnie i posmaruj delikatnie maścią Linomag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.