Indeksowanie stron zablokowane zasoby
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By krzys150
Witam, znalazłem, może już korzystacie, rosyjskie narzędzie do sprawdzania oraz indeksowania linków. Narzędzie jest w j. angielskim i rosyjskim. Możliwości ogromne i co najważniejsze, widzisz czy link został zaindeksowany. Nie ma tak, że kupujesz pakiet, ładujesz tysiąc linków i nie wiesz jaka skuteczność. Dają 100 kredytów na start aby przetestować możliwości. Nie trzeba nic inwestować. A jak się spodoba, to i tak nie jest drogo jak na 100% skuteczności
Link z refem: https://linkbox.pro/fs49/
-
By Yakooby
Cześć, otóż od jakiegoś czasu, a dokładnie od listopada, moje forum przestało być indeksowane.
Google Search Console wypluło mi tag noindex w kodzie strony. Problem w tym, że przeszukałem dziesiątki z tym nie zindeksowanych stron i nie znalazłem nic.
Forum stoi na phpbb, jest na bieżąco aktualizowanie, zarówno oprogramowanie jak i wtyczki.
Strona to bif24.pl
Raport Google przykłądowego linku: https://imgur.com/a/7H2O2QT
-
By fizuuu
Hej, mam problem. Indeksuje swoją nową stronę, ustawiłem wszystko we wtyczce yoastSEO ( tytuły, opisy, słowa kluczowe), i opisy normalnie pojawiąją sie w Google ale tytuły podstron to nagłówki. Co zrobić żeby Google połapało tytułu z yoastSEO. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
-
By fast1
Witajcie, mam taki problem ostatnio z moją stroną. Mianowicie, główna strona mi cały czas się wyindeksowuje. Raz jest w google a za 2 tygodnie jej nie ma. Dodam że tylko główna strona ma ta, reszta podstron jest zaindeksowana.
-
By FLOWSEO
Cześć wszystkim,
zaobserwowałem dziwną rzecz w konsoli. Jednocześnie zaindeksowało mi się ponad 100 stron śmieci, których nie było w mapie strony i mają one atrybut Noindex. Urle mają taką strukturę strona.pl/kategoria/wpis/jakieś znaki lub nazwy grafik
Czy spotkaliście się z podobnym problemem? Jak mam je usunąć, skoro teoretycznie wykonałem prawidłowe czynności.
-
Recommended Posts