adek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 czy ktos z Was ma konta w jor.pl? bo nie wiem co sie dzieje ale strony mi nie dzialaja i jor.pl też nieczynny STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 https://jor.chill.pl/ Eh, ten support serwerowni europejskich Tak to jest jak sie jest uzaleznionym od supportu, a szkoda bo sie starali aby wszystko dzialalo sprawnie i byl tego efekt. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 padło, padło chłopaki sie starają, ja jednak dopiero po dwóch dniach prób kontaktu, uzyskałem informacje od jor.pl oby wszystko szybko wróciło do normy Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 niestety znów wszystko padło STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Oczywiście, zaraz po zlikfidowaniu problemu, wszyscy użytkownicy Jor.pl otrzymają stosowną rekompensatę. Optymizmu więcej Panowie Use Your wise mind, test imagination... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witam, wszstkie wyjaśniania dotyczące ostatnich przerw w działaniu, dostępne są na naszym forum - https://forum.jor.pl, w dziale "Ogłoszenia" Były to sytuacje o charakterze jednorazowym, incydentalny. Pozdrawiam Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp1 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ta? a teraz to co jest? pady serwera obserwuje codziennie Gotowe SMSy i konkursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Klienci wiedzą dlaczego. Forum.jor.pl - dział Ogłoszenia. W dodatku aktualnie serwer ma najwyżej 5 padów httpd po 20-30 sekund, na dobę. Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Problem z dyskiem? To tylko jeden macie, czy tylko jeden z kilku sprawia problemy? Jeśli jest to tylko jeden, to po prostu zarżnęliście go (dysk ATA padłby po miesiącu, więc to pewnie SCSI). Jeśli to jeden z kilku dysków, to winą można obciążyć serwerownie, która nie potrafi odpowiednio odprowadzać ciepła i dysk się przegrzewa. Ale co ja tam wiem, to nie moja maszyna. Chociaż posiadam konto na jor... Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mnie się też to niezbyt podoba - sam staram się nie mieć takich problemów Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Mamy 2 dyski SATA po 160GB, ale jeden dziwnie się zachowuje, jednak korespondujemy w tej sprawie z serwerownią. Najprawdopodobniej dziś już będzie wszystko wyjaśnione. Pozdrawiam Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ATA to było ogólne stwierdzenie na dyski PATA i SATA. One się nadają na domowy komputer, tudzież nieduży dedyk, a nie serwerownie... Musicie zainwestować w SCSI i lepiej róbcie backup gdzieś na zewnątrz, kwestia czasu aż komputer się zawiesi i już nie uruchomi się z tym dyskiem. (Byłem serwisantem kiedyś). Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja zdecydowanie odradzam ten hosting. Zero jakiegokolwiek supportu, admini bardzo olewaja uzytkownikow, nie odpowiadaja na zadne maile. Po prostu rece opadaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ostatnimi czasy sytuacja z jor.pl znacznie się poprawiła, czasami zdarzają się jakieś krótkie przerwy w działaniu ale nie ma żadnych większych przestojów jakie miały miejsce przecież nie tak dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lieszek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 #protus dziwne aby sytuacja miała się nie poprawić, inaczej przecież hosting ten by upadł. Osobiście firmą ich nie nazwę bo są tylko podpięci pod jakieś "biuro podróży" czy coś takiego i dziwić się, że mają tak niskie ceny. Patrzcie na: to Przecież to już jest beszczelne okłamywanie u wprowadzanie ludzi w błąd - pady jak występowaly tak występują nadal, co dziennie od kilkudziesięciu minut do nawet godzin. Mamy dopiero 12 maja a już jest ponad 10 godzinu downtime Klik eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.