Skocz do zawartości

hosting na jor.pl

adek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wszstkie wyjaśniania dotyczące ostatnich przerw w działaniu, dostępne są na naszym forum - https://forum.jor.pl, w dziale "Ogłoszenia"

Były to sytuacje o charakterze jednorazowym, incydentalny.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Problem z dyskiem? To tylko jeden macie, czy tylko jeden z kilku sprawia problemy?

Jeśli jest to tylko jeden, to po prostu zarżnęliście go (dysk ATA padłby po miesiącu, więc to pewnie SCSI).

Jeśli to jeden z kilku dysków, to winą można obciążyć serwerownie, która nie potrafi odpowiednio odprowadzać ciepła i dysk się przegrzewa.

Ale co ja tam wiem, to nie moja maszyna. Chociaż posiadam konto na jor...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Mamy 2 dyski SATA po 160GB, ale jeden dziwnie się zachowuje, jednak korespondujemy w tej sprawie z serwerownią. Najprawdopodobniej dziś już będzie wszystko wyjaśnione.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

ATA to było ogólne stwierdzenie na dyski PATA i SATA. One się nadają na domowy komputer, tudzież nieduży dedyk, a nie serwerownie...

Musicie zainwestować w SCSI i lepiej róbcie backup gdzieś na zewnątrz, kwestia czasu aż komputer się zawiesi i już nie uruchomi się z tym dyskiem.

(Byłem serwisantem kiedyś).

Edytowane przez EDDY

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

• 9 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

#protus dziwne aby sytuacja miała się nie poprawić, inaczej przecież hosting ten by upadł.

Osobiście firmą ich nie nazwę bo są tylko podpięci pod jakieś "biuro podróży" czy coś takiego i dziwić się, że mają tak niskie ceny.

Patrzcie na: to

Przecież to już jest beszczelne okłamywanie u wprowadzanie ludzi w błąd - pady jak występowaly tak występują nadal, co dziennie od kilkudziesięciu minut do nawet godzin.

Mamy dopiero 12 maja a już jest ponad 10 godzinu downtime Klik

eh...

Edytowane przez lieszek