resweb Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A gdzie można znaleźć jakąś dokumentację dotyczącą API? https://www.forum.optymalizacja.com/topic/186312-uwaga-nierzetelny-partner-proszę-zgłaszać-nierzetelnych-partnerów-wyłącznie-tutaj-żeby-nie-brudzić-na-całym-forum/?p=1504988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Od wersji 1.5 api przestaje być wspierane/rozwijane. Funkcjonalność jaka pozostaje to, sprawdzenie jaki status ma nasza strona w katalogu: https://adres-katalogu.pl/api/user-check-url?url=moja-strona.pl Statusy: 0 - adres nie istnieje 1 - wpis dodany 2 - wpis oczekuje na moderację Aby api działało administrator katalogu musi ustawić flagę user_api na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abinthenet Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jest jakiś błąd w standardowym szablonie PKSI 1.5: na stronie wpisów (wpisy.php) w nagłówku, w meta description dopisywane są tagi z wpisów a w meta keywords fragment opisu. Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A jak ten katalog odpalić na localhost? Próbowałem też odpalić na hostingach OVH i Hekko ale cały czas pojawia mi się biała strona i nie wiem co dalej z tym fantem zrobić. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wszystko możesz odpalić na localu dzięki xampp: https://www.apachefriends.org/en/xampp.html Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No właśnie mam Xamppa, ale wszędzie, gdziekolwiek bym nie chciał odpalić pojawia mi się tylko biała strona i nic. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam,pojawiła się nowa wersja darmowego skryptu katalogu stron PKSI 1.6. Skrypt został lekko odświeżony.Pobierz skrypt PKSIWersja demonstracyjnaZapraszam do wypróbowania wersji demonstracyjnejPanel Administracyjny - login: demo, hasło: demoInformacje jak postawić i zaktualizować katalog znajdziesz pod adresemKontakt: kontakt@mediadev.pl | www.mediadev.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 O jak miło A wszyscy pisali, że już nie będzie aktualizacji Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Próbowałem zainstalować na kilku hostingach, min. biznes-host.pl ale nie działa problemem jest ionCube... Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wersja 1.6 - z poziomu admina edytuję wpis i dodaję dodatkowe słowa kluczowe. Strona tak dodanego tagu zwraca 404. Tych dodatkowych tagów nie ma w zakładce tagi. Tagi dodane normalnie, w czasie dodawania wpisu nie mają tego błędu, ale.... poprawienie literówki sprawia, że stary tag znika ze szczegółów wpisu, ale nie znika z zakładki tag. Poprawiony tag pojawia się w szczegółach wpisu, ale nie ma go w zakładce tag. Włączyłem i wyłączyłem autolinkowaniedo stron tagowych w treści opisu. Tagi ze szczegółów wpisu zniknęły. Włączam autolinkowanie - są, wyłączam - nie ma. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 @Yeden - słuszna uwaga. Strony tagowe generowane są na podstawie tagów podczas aktywacji wpisu. Jeśli edytujemy aktywny wpis, to nowy/edytowany tag nie jest tworzony. Będzie to poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jeszcze jedno - jeżeli tag należy tylko do jednej strony, kasacja tej strony powinna wywalić tag. Po co nam tyle stron 404. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jeszcze jedno - jeżeli tag należy tylko do jednej strony, kasacja tej strony powinna wywalić tag. Po co nam tyle stron 404. Wg moich testów, jeśli usuwamy stronę z tagiem, który występuje tylko raz, to ten tag jest także usuwany. Błąd 404 mówi nam, że szukanej strony nie ma, co jest zgodne z prawdą Jeśli w katalogu nie skrypt nie znajdzie prawidłowego wpisu lub tagu, to wyświetla błąd 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiem co znaczy 404, ale w tym wypadku strony nie ma, ale link wewnętrzny do niej jest. Sęk w tym, że te tagi zostają w zakładce domena.pl/tagi, co imho jest zbędne. W miaare upływu czasu, kiedy skasujemy iles tam stron, tych 404 może być za dużo. Może strony 404 przekierować 301 na główną. No i naprawić znikanie tagów w szczegółach strony po włączeniu i wyłączeniu autolinkowania. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naks Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Błąd dotyczący nadmiarowych/nieistniejących tagów został naprawiony. Zaktualizowana paczka do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.