Skocz do zawartości

Skrypt odczytujacy pozycje

ognos

Rekomendowane odpowiedzi

[Edytowane - Erbit]

Nie cytuj bez potrzeby

Dołączam do mkr

Napisz sam to nie jest takie ciężkie ja swój pisze już pol roku !!! w efekcie powstał dosyć skomplikowany system ale dodanie każdej kolejnej wyszukiwarki to 15 min pracy.

Tak naprawdę to wystarczy30 linijek kodu by Google wyśpiewał pozycje strony.

Mhm mam pytanie jeszcze jedno, zrobilem skrypt sprawdzajacy pozycje w 30 DC i wybieram ta poz. ktora najwiecej razy wypadla i sprawdzam dla np 10 czy 15 slow te pozycje, to nie zbanuje mi google mojego IP/domeny w wyszukiwaniach (nie uzna za robota or smth) ? bo to jest srednio 300-500 zapytan.

A jak zapytacie czemu 30 DC - chce dostac najbardziej trafniejsze wyniki pozycji w google.

Taaaa Google API to lipa nie nadaje sie do ustalania pozycji, wyniki sie roznia czasami +-50 :rotfl:

Gdy zaczynalem tez sie nameczylem z Google API i okazalo sie ze na darmo. Dodatkowa znany wszystkim fakt ze po 1000 zapytaniach na dobe dostajesz bana na nastepna dobe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności