Skocz do zawartości

Witaj z Kijowa (привет из Киева)

v1st

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj z Kijowa.

Koledzy mi pomóc zrozumieć, w jaki sposób o
ptymalizacji strony w Polsce. I zajmuje się optymalizacją stron w Rosji i na Ukrainie w Google i Yandex . A teraz przed zadaniem optymalizacji strony w Polsce. Problemem jest to, że nie wiem, języka polskiego, tylko asystent - Google tłumacz :)

Gdzie lepiej kupić linki? Nie kupić na punkty, ale za te pieniądze :) znalazłem się to - seopilot, linkolo, prolink
Gdzie umieszczać artykuły z linkami? Taka wymiana nie znalazłem :)

A w ogóle, jeśli są ludzie, którzy mogą mi doradzić na rosyjski, ukraiński i angielski - proszę pisać tutaj lub w prywatnych wiadomościach. Konsultacje z pewnością nie jest za darmo. Albo w zamian za mojego doświadczenia, jeśli może się przydać

Mam nadzieję, że za wyrozumiałość :)

powiela wiadomość w języku rosyjskim:

Привет из Киева.

Коллеги, помогите разобраться в особенностях провижения в Польше. Я занимаюсь продвижением в России и Украине в Гугле и Яндексе. И вот сейчас встала задача продвинуть сайт в Польше. Проблема в том, что я не знаю польский язык, единственный помощник — это гугл переводчик :)

Где лучше покупать ссылки? То есть покупать не за очки, а за деньги :) Из тех, что нашел сам, то показались адекватными эти - seopilot, linkolo, prolink

Где можно размещать статьи с ссыклами? Бирж таких не нашел :)

И вообще, если здесь есть люди, которые могли бы проконсультировать меня на русском, украинском или английском — отпишитесь пожалуйста здесь или в личные сообщения. Консультации разумеется платные. Или в обмен на мой опыт, если он вам нужен :)

Привет из Варшавы. Описал тебе на серче. очки лучше называть пунктами

Читал, что у вас гугл образца 2006-2007 годов. Судя по выдаче похоже на правду. Всякие сайты на доменах 3 уровня и поддоменах в выдаче присутствуют. Дорвеи также вижу.

Т.е принцип создал сайт-проспамил, срубил траф, сайт улетел - создал новый сайт - работает?

Также замечаю что на многих сайтах с контентом как то туго - то его вообще нет, то мало. У нас же у гугл юа и гугл ру стараются тексты побольше писать.

Читайте этот форум, даже с переводчиком. Вы найдете много информации. SWL имеет плохую сила теперь в Польше.

W dniu 19.03.2015 o 22:54, pozycjonerodboga napisał(a):

Ja korzystam z Seopilota i jestem zadowolony z rezultatów pozycjonowania, większość fraz mam w topie zresztą seopilocik to nie tylko linki ale także bezpłatne narzędzia analityczne bardzo przydatne dla seo specjalisty za które w innych serwisach trzeba płacić !!!

Spam detected!

Bardzo wściekła meblościanka

W dniu 20.03.2015 o 08:05, <span itemprop= napisał(a):

śmiesznie wygląda ta próba marketingu szeptanego na forum spamerów.
Ale za to sama forma jest "nowatorska" B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Uczcie się uczcie :D Bo jak się okaże, że będzie on językiem urzędowym to już nie będzie za dużo czasu na naukę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W dniu 20.03.2015 o 08:33, <span itemprop= napisał(a):

podejrzewam, że cały ten temat to próba polepszenia opinii

No ale przynajmniej się postarali ;) Ładnie i składnie wszystko po rosyjsku napisali (czy też zainwestowali w tłumacza). Eleganckie wpisy, z sensem, bez błędów. Rzeczywiście "nowatorsko" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności