waren Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 wlasnie pcuje nad swoim pierwszym katalogiem, po zainstalowaniu tego modu gdy wchodze na strone pojawia sie nastepujacy komunikat: - uprawnienia do uruchamianego zasobu '/w/a/r/waren/www/' mają wartość 755, - uprawnienia do katalogu mają wartość 755, - w pliku '.htaccess' nie znajdują się nieprawidłowe wpisy prosze o pomoc Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zerocool Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Czy tylko ja nie załapałem o co chodzi i jaki tu problem występuje ? Kocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Czy tylko ja nie załapałem o co chodzi i jaki tu problem występuje ? Uprawnienia albo za wysokie, albo za niskie. Podaj adres domeny na której to stoi, bo nie wiem czy są to błędy skryptu czy serwera... Pozdr, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jaki to katalog ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waren Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 hmm katalog na skrypcie qlweb, na serwerze ovh adres: waren.ovh.org Praca dla studentów Kraków Ile dni do wakacji? Agencja rekrutacyjna Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 hhhmm.. qlweb ma wszystko dobrze opisane - wystarczy CHCIEĆ POCZYTAĆ - ja tego za Ciebie nie zrobie... domniemam tylko ze JAKIMS katalogom powinienes zmienic uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Pocczytaj FAQ na OVH, tam jest inna konfiguracja mod-rewrite. EDIT. Mój błąd, nie FAQ lecz pomoc: https://pomoc.ovh.com/HtaccessModRewrite/contenu.html Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dokładnie. Po pierwsze - na ovh trzeba troszkę inny plik .htaccess. Po drugie - na ovh nie ustawisz uprawnień pliku wyższych niż 755 Przy ustawieniu 777 wywala się błąd wewnętrzny 500... Co by nie być gołosłownym, tu masz .htaccess na którym rusza qlweb na ovh. Zmieniłem oryginalne nazwy zmiennych kategorii(cat,wpis,subcat, strona, inf), więc albo w panelu admina zmień na takie jak masz tutaj, albo tutaj pozamieniaj na takie jak są w oryginalnym .htaccess z qlweba. RewriteEngine On RewriteRule ^cat-([^-]+).html$ /index.php?kat=$1 RewriteRule ^wpis-([^-]+)subcat-([^-]+)strona-([^-]+).html$ /index.php?kat=$1&pod=$2&str=$3 RewriteRule ^wpis-([^-]+)subcat-([^-]+).html$ /index.php?kat=$1&pod=$2 RewriteRule ^inf-([^-]+).html$ /index.php?m=3&wpis=$1 Pozdr, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.