fortunately102 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 fajny baniak co zamierzasz wpuscic? jakie ryby miales do tej pory? moim marzeniem jest miec pyszczaki w takim wielkim akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja już z pielęgnic wyrosłem, wcześniej miałem skromne 112l z zebrami, teraz neonki i gupiki, głównie ma to być roślinne. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Podsumowanie artykułu: zieeew. Podsumowanie dyskusji na PiO: fajny "baniak" Blake. Cała reszta to ględzenie i spinanie mięśni. When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jon4 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tyle samo wyniosłem z tego tematu co ShRon... (: oczywiście po raz kolejny uświadomiono mnie że większość z najbardziej rozpoznawalnych blogowców w PL pozycjonuje strony w 99 procentach optymalizacja oraz treścią na stronie. Zrobić tak frazę biurka, to już nie WHS tylko CZARNA MAGIA. Przynajmniej jest mobilizacja do dalszej zabawy z serpami (: Miłego dnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak to jest, że żaden z tych "specjalistów" nie jest na 1 na "pozycjonowanie" czy "pozycjonowanie stron"? to że nie jest w tym momencie to nie znaczy, że nie był przez długi czas... kilku z listy było w topach przez długi czas. Może dlatego, że się po prostu nie opłaca ? Przy całym szacunku dla potencjalnych klientów/partnerów ale 90% zapytań z serpów jak je okupowałem przez ponad dwa lata to naprawdę była strata czasu/środków/pary ... Myslę, że najlepsi klienci i ci najwięksi przychodzą z innych źródeł a i są bardziej skorzy do współpracy. Podobnie mam z fotkami - najlepsze fuchy z zagranicy za "normalną" kasę przychodzą z innych źródeł niż google . Myślę też , że wysokie "pozycje" na niektóre frazy po prostu przestały się opłacać (chyba większość podziela moje zdanie skoro mnóstwo wątków poświęcono "długiemu ogonowi"), także jak dla mnie takie pytanie raczej świadczy o niezrozumieniu tematu SEO (bez urazy) i tu jest sedno tematu! w mojej branży na hasła ogólne wchodzą zlecenia na "obrót" rzędu 100-200 zł (przy marżowości 3-5%, a LT wchodzą zlecenia na kwoty 5-cio cyfrowe przy marżowości 20-50% Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Znając to forum, od razu było wiadomo że ci którzy się nie załapali na bycie seovipem , będą jechali po specjalistach jak po łysej kobyle. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ciekawy artykuł, blake - wpuść glonojady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 teraz neonki i gupiki Dzięki neonom akwarium będzie wyglądać bajecznie, ale jeszcze chwile, zbiornik musi dojrzeć "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Taaa, znajomy mi już glonojada oferował Nie skorzystam. Na ryby jeszcze czas, najpierw niech dojrzeje i zarośnie "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 duży słoik, na takie akwarium trzeba całego stada wyposzczonych glonojadów udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja już z pielęgnic wyrosłem, wcześniej miałem skromne 112l z zebrami, teraz neonki i gupiki, akwarium jest o tyle dobre , że jak Ci nie wyjdzie biznes z gupikami to możesz z chomikami spróbować albo białymi myszkami . Zawsze to jakiś grosz . Lepiej opychać po znajomych bo w zoologicznym podobno grosze płaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To idziemy na ryby ? Wybrałbym się na nockę, na miętusa. Pogoda idealna Jeszcze tej ryby w siatce nie miałem, nie występuje w moich okolicach. Dzięki neonom akwarium będzie wyglądać bajecznie IMO bajeczny to jest bojownik syjamski i nie ma prawie żadnych wymagań. Miałem takiego który bardzo lubił sobie poobserwować, to co się dzieje poza akwarium. ostatnio coraz mniej ... A dają jeszcze jakikolwiek efekt? Negatywny? nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 IMO bajeczny to jest bojownik syjamski i nie ma prawie żadnych wymagań Wymagań ta ryba nie ma w świecie sprzedawców... I te przechowywanie ich w kubkach plastikowych, człowiek w beczce też przeżyje, ale co to za życie... "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wymagań ta ryba nie ma w świecie sprzedawców... W naturalnym środowisku też zbyt wiele nie wymaga. Wikipedia: W jego południowchińskim biotopie można spotkać go w wodach stojących ubogich w tlen, zarośniętych gęstą roślinnością o spokojnym nurcie, w zalewowych sadzawkach, w małych stawach, kanałach irygacyjnych. Spotykany na polach ryżowych i rozlewiskach. Woda zazwyczaj jest miękka, o pH ok. 5,5 i temperaturze miejscami dochodzącej do 30 °C Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wymagań ta ryba nie ma w świecie sprzedawców... Bardziej chodziło mi o brak napowietrzania, może śmiało i w roślinnym pływać. Jw. w naturze żyje w kałużach. W innych miejscach pewnie by się pozagryzały nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.