Berike Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mam pytanie jak rozwiązać problem grafiki a konkretnie górnego baneru z logo, który w wyszukiwarkach Safari, Chrome wyświetla się jak należy a w IE czy FF jest jakoś dziwnie skrócony i podwyższony. Jest to dość irytujące i chciałbym, aby pod każdą wyszukiwarką baner wyświetlał się jak należy. Strona to dookolakotatv.pl Za jakieś sugestie i rozwiązanie problemu będę bardzo wdzięczy! Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny Józef Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zmień wyświetlanie tagu <a> na block. Z tego co widzę dalej jest inline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berike Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 a czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie mam to zmienić, w jakim pliku konkretnie? strona postawiona jest na wordpress. Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berike Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 poradziłem sobie z problemem. Safar, Chrome, Opera skaluje sobie grafikę do szerokości strony. FF czy IE tego nie robi, dlatego trzeba było dopasować szerokość grafiki do szerokości strony. Wszystko o kotach, rasy kotów oraz filmy o kotach znajdzecie na moim portalu Dookoła KotaTV. Zapraszam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.