M0drzew Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy.. Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład https://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693 PS. Taka jest Prawda. OT w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy... i dochodzę do wniosku, że mój ten jeden głos był dobry i ważny i coś się ruszy w dobrą stronę. A apropos 11milionów - z rozmowy o pracę: - [...] ile chce pan zarabiać? - 1800 na rękę. - ok, zaczyna pan jutro. - ok [tydzien poźniej] - szefie.... kiedy dostanę podwyżkę? Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtajchman Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie "o takę Polskę walczyli" nasi starzy.. Wywalczyć to nie wszystko. Trzeba jeszcze znać się na zarządzaniu a to już nie każdy potrafi. Jak widać inni potrafią. Rozwijają firmy (lub jak wolisz globalizują). Dlaczego nie my? Wolimy narzekać? Tu jest ciekawy przykład https://www.forum.optymalizacja.com/topic/188887-smieszne-zdjecia-fb/?p=1387693 PS. Taka jest Prawda. OT w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy... i dochodzę do wniosku, że mój ten jeden głos był dobry i ważny i coś się ruszy w dobrą stronę. (...) Polityka niestety sprowadza się u nas do $$. Nie ma co udawać i robić z innych idiotów- jeśli chcesz wystartować w wyborach z "jedynki" to pozostaje wyłącznie pytanie ile kładziesz na stół. Dostajesz się- kradniesz ile możesz. Ideologia jest nieważna- prawda brutalna, bez względu na poglądy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam śmiałe wyznanie w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy a ja jak obserwuję polytyków w tv to sie zastanawiam - skąd oni kur...a tyle tego biorą? Czy murzyna na posła wybrali w jakiejś murzyńskiej polskiej wiosce o której nie słyszałem ? Czy na posła wybrali faceta podającego się za babę niewidomi i głusi ?. Czy "kochającego inaczej" wybrało jakieś miasto gdzie wszyscy kochają inaczej ? Już nie ma NORNALNYCH którzy by się naddawali na przedstawicieli tysiącletniego czterdziesto milionowego narodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtajchman Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam śmiałe wyznanie w Polsce się śmieją ze Słupska, że Biedroń rządzi... ja tam generalnie w dOOpie mam, czy on lubi chłopców, czy dziewczynki, ważne dla mnie jest to, że w urzędzie robi totalną rozpierduchę i kolesiostwo i kumoterswto się kończy a ja jak obserwuję polytyków w tv to sie zastanawiam - skąd oni kur...a tyle tego biorą? Czy murzyna na posła wybrali w jakiejś murzyńskiej polskiej wiosce o której nie słyszałem ? Czy na posła wybrali faceta podającego się za babę niewidomi i głusi ?. Czy "kochającego inaczej" wybrało jakieś miasto gdzie wszyscy kochają inaczej ? Już nie ma NORNALNYCH którzy by się naddawali na przedstawicieli tysiącletniego czterdziesto milionowego narodu ? Przecież trzeba się czymś wyróżnić- normalny człowiek nie ma szans na przebicie. Murzyn, chińczyk, pedał, transwestyta- wszyscy usłyszą, że ktoś taki kandyduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.