Skocz do zawartości

Cost Care wita i dołącza!

Cost Care

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zajmuję się na co dzień optymalizacją w Cost Care ale nie SEO... jeszcze nie :)

Mam nadzieję, że dzięki temu forum również optymalizacja i pozycjonowanie stron staną się w najbliższym czasie częścią projektu Cost Care (jako nowy forumowicz nie mogę jeszcze wstawić do nas linka, pozostają Google).

Pozdrawiam i do usłyszenia na forum.

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Jeżeli twoim celem jest wstawienie linka, to długo tutaj nie posiedzisz...

mimo wszystko witam

Taki link w stopce jak u Ciebie też mi się przyda ;)

Ale spokojnie, nie trafiłem na forum po linka. Trochę ostatnio siędzę nad pozycjonowaniem swoich stron, więc z tym doświadczeniem chcę z Wami podystkutować. Jestem na etapie - wartościowy tekst, wartościowy tekst! a na mojej stronie głównej same obrazki, muszę z tego mądrze wybrnąć...

Dziękuję za powitanie i do usłyszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności