lolki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja wymiękam, i się wyprowadzam https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=276744 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a gdzie tam zdjecie PF 126p ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wszystkie zdjecia fajne, super bryki ale mnie kreci tylko to jedno: M POWER RULEZ Wszystkie furki ze zdjec jezdza po polskich ulicach, oprocz Mercedesa McLaren'a i Lamborghini (ten drugi zapewne musialby jezdzic na lawecie ze wzgledu na nasze drogi) ale jak mialbym wybrac cos oprocz mojego kochanego BMW to byloby to Porshe 911 turbo - rowniez widywalem, mozna w rozsadnej cenie kupic starszy model tej kaczuchy (do slozb specjalnych - napisalem z malej litery wiec nie obrazam prezydenta bo to nie o nim mowa) i niech mowia co chca ale moca turbodoladowanego silnika kladzie na deski nawet odciazony model GT3... oj tak - jestem amatorem motoryzacji :-) ps. a z BMW to bym wybral najnowsze M6 Przeladowane elektronika ale i tak cudo - karoseria z wlokna weglowego jak w formule 1 i 517 koni, szybsze od Ferrari ;-) Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 wszystkimi autkami takimi musi jakiś Arab jeździć ? żadnego auta nie ma w mroźnych sceneriach tylko sun sun sun sun i sun Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Najlepszy i tak ten tygrys wychylający się przez okno Multiroom Sonos projektory i kino domowe odtwarzacz Blu-ray 3D OPPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 No prawie jak w Moskwie , krawężniki mają też za wysokie. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ładne furki ale od najmłodszych lat miałem orientacje w innym kierunku to dwa kółka sprawiają że serduszko bije mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 -=SnU=- dzięki amatorom dwóch kółek nie brakuje narządów:) Wracając do tematu to właściciel tego garażu zna się na rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 -=SnU=- dzięki amatorom dwóch kółek nie brakuje narządów:) tak się mówi i tak czasami bywa a to głównie za sprawą kierowców samochodów bo my jeździmy i myślimy szybciej na drodze, poza tym kierowcy czterech kółek dostarczają więcej organów co nie podlega dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocsid Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ps. a z BMW to bym wybral najnowsze M6 (...) Przeladowane elektronika ale i tak cudo - karoseria z wlokna weglowego jak w formule 1 i 517 koni, szybsze od Ferrari ;-) Testy w TG wykazały coś zupełnie innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ooo chyba namierzyłem właściciela garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Przy 30-stej stronie wymiękłem. Nie oglądam więcej. Moje morale maleją. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 niech no tylko pojada tymi furami po polskich drogach... daleko nie zajada pierwsza dziura i po autku Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 -=SnU=- dzięki amatorom dwóch kółek nie brakuje narządów:) nie bede sie wypowiadal, bo mam nadziej ze zartowales a mnie sie podoba nowe subaru :] i nie jest taki az kosmiczne :-) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Śliczne. Przyznam że ostatnio strasznie spodobało mi się to cudo. Śliczne, prawda? Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.