milkus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Taka ciekawostka dla tych, którzy pamiętają film "Powrót do przyszłości" https://www.yahoo.com/tech/ever-wanted-to-soar-on-a-board-like-marty-mcfly-100566560479.html Każdy może to mieć za jedyne 10K zielonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Japończycy mają od bardzo dawna pociągi działające na podobnej zasadzie E: w wersji Chińskiej, nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Od kiedy pierwszy raz oglądałem ten film, to się zastanawiałem co będzie w 2015r (pierwszy raz film oglądałem coś między 2000-2002r) Liczyłem, że samochody będą latać i będą takie gadżety jak ta deskorolka Im bliżej 2015r tym coraz mocniej wątpiłem w taką technologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.