[Kupię/Zlecę] Aplikacje do Facebooka
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Morisson
Witam,
Szukam dodatkowych zleceń na aplikacje Java SE oraz Android. Gwarantuje szybki czas realizacji, jednocześnie kod przejrzysty oraz jeśli trzeba dodam komentarze i wytłumaczę jak aplikacja działa. Zapraszam do współpracy. Zainteresowanych proszę o kontakt pod adresem picro.rs@gmail.com. Pocztę sprawdzam kilka razy dziennie.
Pozdrawiam
-
By mlody0072
Witam
Popełniłem taki o to mały program do przechowywania list z harvestu oraz list docelowych.
Zalety:
sprawdzanie unikalności na podstawie root domeny dla danej grupy skryptu, podział na pojedyncze listy można pobrać cały skrypt lub tylko pojedynczą listę tak jak wrzucaliśmy, przechowywanie loginów i haseł jeśli skrypt tego wymaga, przechowywanie footprintów dla danej grupy skryptów OSTATNIE I NAJWAŻNIEJSZE możliwość pobierania parametrów z Majestic.com: Trust Flow, Citation Flow, External Backlinks, Referring Domains* Minusy:
NIE ZNALEZIONO Cena: 60zł netto*
Licencja przypisana do domeny.
Zamówienia proszę składać przez sklep: http://sklep.piersa.pl/?34,trzymaczlist
*Pierwsze 3 osoby otrzyma aplikację za 50zł netto.
// Propozycje modyfikacji mile widziane.
// Aktualizacje / modyfikacje będą płatne lecz nie obowiązkowe
Wymagania:
- PHP5.3
- MySQL,
- Crontab co 1 minutę,
- Moduł file_get_contents,
- mcrypt_module_open(),
- Moduł cURL,
- Biblioteka IonCube,
Galeria
Strona główna - zarządzaj listami
Dodaj listę
Dodaj skrypt
Zarządzaj skryptami
Zarządzaj skryptami - pokaż footprint
Synonimizator do xneolinks
* nie daję gwarancji jak długo ta metoda będzie działać, ogólnie utrzymuję ją przy życiu już prawie dwa lata.
-
By Mion
Wykonam aplikację deskopową pod Windows lub internetową do wysyłki SMS z bazy danych klientów lub innych wprowadzonych numerów telefonów. Do wysyłania aplikacja wymaga posiadania konta w systemie bramek SMS'owych przykładowo w serwisie smsapi.pl.
Możliwe jest też zaimplementowanie obsługi potwierdzenia SMS'em rejestracji konta lub innej usługi w serwisach internetowych która narażona jest na SPAM i wymaga "uwierzytelnienia" użytkownika.
Pozdrawiam
Dariusz Janicki
--
HTTP 200 usługi IT - Dariusz Janicki
Święty Marcin 29/8, 61-806 Poznań
NIP: 7831514314
REGON: 301740913
Kontakt:
Email: biuro@http200.pl
Telefon: 723 227 124
-
By agape
Szukam aplikacji desktopowej (na Windowsa) do rozpoznawania skryptów do której wrzuca się ciąg znaków po którym ma rozpoznawać skrypt, np. "Powered by [cokolwiek]", wchodzi na liste adresów i je rozpoznaje pod kątem występowania adresów. Słyszałem że Licorne AIO ma taka funkcjonalność ale płacenie 150$ za chęć skorzystania z tylko jednej funkcjonalności to paranoja (inne mnie w nim nie interesują). Widziałem kiedyś takie coś za granicą, nawet chyba nie było płatne ale za nic w świecie nie przypomnę sobie nazwy ...
-
By krzysiekmat
Bonomat.pl
Promocje darmowe centrum - bony kupony kody rabatowe, zniżkowe, promocje, okazje.
Wiem że jest tego sporo w internecie. Poproszę o opinie ocenę jakieś sugestie.
-
Recommended Posts