dargre` Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Pamietaj tylko o poprawnej konfiguracji CF. Jeden mały błąd a wystawisz się jak na tacy, o ile atakujący używa choć trochę mózgu i nie jest dzieciakiem, który kupi£ serwer w chinach, zainstalował Win2k8, połączył się zdalnie i swój atak ograniczył do LOICa W razie czego poproszę cię o pomoc, o ile to możliwe i w sensownej cenie W swoim czasie rozważałem też zamówienie części usług oferowanych na stornie firmowej CSF. Trochę brak czasu żeby to wszystko ogarnąć, niby nie ma tylu klientów co kiedyś, ale z drugiej strony ci klienci coraz bardziej przymuleni, a wytłumaczyć czy pomóc takiemu to już ciężka sprawa. Połowa nie potrafi nawet podesłać prawidłowych danych dostępowych do swoich serwerów, czy to do FTP czy do ROOTa. Slą dwadzieścia razy aż w końcu trafią. Klientów mniej, kasy mniej, a czasu tracę tyle samo, albo i więcej. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mghost.pl Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Śmiało, przez PM możesz mnie łapać. Co do wynagrodzenia - na pewno dogadamy się tak, że będziesz zadowolony. Niestety Twoje obserwacje odnośnie części klientów pokrywają się z moimi. Dość mocno odbiegliśmy od tematu wpływu lokalizacji serwera na pozycjonowanie, mam nadzieję, że Moderator nie skopie nas po 4 literach za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinex Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No fakt trochę offtop się zrobił. Ale mimo to kolejne ciekawe uwagi m.in. o tym żeby nie przeładować strony get'ami. A o wpływie ładowania strony dlużej niż 200-1000ms i spadkach w googlach z tego powodu nie wiedziałem. Dzięki Panowie! Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG. Potrzebujesz solidnego fachowca? https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.