Skocz do zawartości

AutoPresell.com

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Totalny idiotyzm i marnowanie czyjegoś czasu ... nikt rozsądny nie będzie linkował czymś takim afiliacji.

Generalnie żaden problem poprosić jakiegoś znajomego z innej części Polski o rejestracje i udostępnienie dostępu + teamview i już dostęp jest więc nie wiem po co takie gierki.

W kwestii formalnej - OBYDWAJ !!!

--

Coś mi ten system przypomina. Tam się ie udało.

Dziwi mnie dlaczego tylko jednej osobie przeszkadza całkowita anonimowość przy wymogach podawania takich informacji przy rejestracji.

A w zasadzie mnie nie dziwi :)

90% osób nie czyta i nie wnika w to co akceptuje, wypełnia, zatwierdza a bardzo często płaci.

Nie interesują mnie informacje o firmie na PW czy mail.

Jeśli właściciel systemu nie potrafi oddzielić i ukryć systemu od firmy to w zasadzie wszystko na temat.

Trzymam kciuki za powodzenie, bo mam wiele zbieżnych poglądów, ale użyszkodnikiem nie zostanę.

M

Problem w tym, ze chcę wiedzieć komu zapłacę przed tym jak zapłacę a nie po.

Mała różniczka jest.

Nie podważam ani nie kwestionuję Twojej wiarygodności, ale takie informacje muszą być przed płatnością a nie po.

Może Cię k... nie lubię, albo miasta w którym mieszkasz? :)

Pomijam kwestie prawne, gdzie za nieodpowiednie informacje można dostać po d...

M

Więc go nie marnuj, to nie jest system do afiliacji fraz, które google ściga non stop.

To czemu w pdfie jest kategoria: Afilacje ? Strony można dodawać programów partnerskich, a linkować już nie ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności