grzesiekpajak Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Witam, Szukam narzędzie (automatycznego) do dobrego (skutecznego) dodawania do katalogów, stron, ogólnie do zdobycia jak największej ilości linków. Może być płatne, byle niezadrogie. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Szukam narzędzie (automatycznego) do dobrego (skutecznego) dodawania do katalogów Te 2 słowa sie wykluczaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Mam takie narzędzia - mysz i klawiatura. Dodają szybko i skutecznie tobie też polecam. A na poważnie zamiast tracić czas na szukanie skryptów poszukaj dobrych zaindeksowanych w Google katalogów podpowiedz: www.spis.mar.az.pl. Pozdrawiam. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 dołączam sie do ...pozdrowień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radadplo Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 www.spis.mar.az.pl teraz to się chyba nazywa www.katalogiseo.info Pozdr, Radek Polecam nieruchomości Białystok Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 "Dzień dobry, szukam sposobu w jaki można skutecznie wypozycjonować każdą stronę na każde hasło w każdej wyszukiwarce, w ciągu nie więcej niż 3 godzin i bez nakładu własnej pracy. Oczywiście sposobu darmowego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 I tu nie do końca się zgodzę. Może nie od razu automat do dodawania, bo tak to tylko w erze, ale pół automat ułatwiający pracę to jest świetna rzecz. Pobiera kolejno katalogi z listy wcześniej starannie przygotowanej rozpoznaje typ katalogu szuka czy jest interesująca nas kategoria, jeżeli nie to po zatwierdzeniu ręcznym tworzy ją w odpowiednim miejscu. Następne wypełnia wymagane pola wybranym ręczne jednym z kilku zestawów danych. Jeżeli katalog tego wymaga wpisujemy tokena. Zamyka katalog i przechodzi do następnego a w zadanych okresach czasu sprawdza czy linki zostały dodane. Przyspiesza to czas dodawania około 4 krotnie a daje pełną swobodę decydowania o tym, co i gdzie ma się znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Qbexus a masz taki ""półautomat" ?? Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decent Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 To ja też był prosił nawet ćwerć tego automatu zawsze było by mi łatwiej a najlepiej jak by się łaczył z listą Katalog stron SEO i wybierał z niej do jakich chce dodawać qwleb, otwarty.mni, opisowy, jak narazie zasiąde i dalej decent Sklep Ezoteryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Niestety jeszcze nie. Ponieważ jestem noga z php to poprosiłem przyjaciela o napisanie czegoś takiego i wyraził szczere zainteresowanie projektem. Jednak jak wiadomo obecnie każdy ma mało czasu i na efekty będzie trzeba poczekać. Obecnie cała sprawa jest dogrywana bardziej teoretycznie niż praktyczne. Jak powstanie model opisowy to wtedy zostanie on przełożony na skrypt (mam taką nadzieję). Chyba, że ktoś z forumowiczów znający php-a będzie miał ochotę się za to zabrać. Choć gdyby tak było to pewnie takie narzędzie już by powstało. Z założenia ma być to pomocnik katalogera a nie automat spamujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jeżeli katalog tego wymaga wpisujemy tokena. Mnie by interesowała tylko ta jedna opcja W qlwebach aby dodac własny zmienny opis strony (nie pobierany z meta) to trzeba go wysłać razem z tekstem z tokena w jednym formularzu. I z tym jest problem. Jak zrobić aby mieć w formularzu okienko do wpisania tekstu z tokena i za razem mieć od razu wypełnione wszystkie pozostałe pola opisu strony, ale aby nie były pbierane z metatagów? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Na razie wszystkie qlweby, które spotkałem mają na jednaj stronie dane z meta, które można dowolnie zmieniać podmieniać itp. i w ostatnim okienku token. Chyba, że nie rozumiem twojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ja pisze o narzędziu do dodawania - chyba o tym jest ten wątek Choć gdyby tak było to pewnie takie narzędzie już by powstało. Z założenia ma być to pomocnik katalogera a nie automat spamujący.Czymś takim juz dawno sie posługuje, tylko nie umiem przeskoczyć tokena. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Oto właśnie chodzi żeby monitorować proces dodawania na bieżąco a w tedy nie jest problemem wpisać kod w tokena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilofff Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 chodzi o to czy jest narzedzie, ktore moze dodawac strony do katalogow nawet odplatne, ale zeby bylo w miare skuteczne, jesli bedzie to niemozliwe zeby bylo bardzo skuteczne to podajcie choc mniej skuteczne o ile jest a nie wymadrzacie sie i nic nie podajecie, autor postu wyraznie napisal o co prosi, a Wy tak jakby udajecie jacy to z Was nie sa fachowcy. Prawdziwy fachowiec, by podal jesli wie, ale zaznaczyl, ze sa lepsze sposoby bo... albo ze ten sposob jest nieefektywny bo... a nie przemadrzal sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.