trogalski Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Witam serdecznie, Zasponsorujemy konta WWW bądź w zamian za nie wejdziemy do istniejącego projektu, jako wspólnicy. Mogą, to być gotowe projekty, ale rozpatrujemy też serwisy w fazie planowania. Ogólnie rzecz biorąc, kazda propozycja zostanie rozpatrzona... Na zgłoszenia czekamy pod adresem e-mail: t.rogalski@media7group.com <<< NO_SPAM!!! Ogólne pytania mozna zadawac na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 a jakie to beda konta??? mam pare pomyslow ale nie wyceniam ich na 150zl na rok, zeby dzielic sie zyskami Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trogalski Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 a jakie to beda konta???mam pare pomyslow ale nie wyceniam ich na 150zl na rok, zeby dzielic sie zyskami Napisz na maila ile potrzebujesz i jakie, to projekty. Jest mozliwośc, aby niedzielić sie wogóle zyskami, a jedynie wzamian za sponsoring - udostepniać miejsce reklamowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 w jakich domenach te konta mialyby byc? to chyba istotna informacja. "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trogalski Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 w jakich domenach te konta mialyby byc? to chyba istotna informacja. Sprawa jest postawiona jednoznacznie... Jeśli potrzbójesz wspracia w hostingu, webdesingu, bądź też w samej sprawie wspólpracy zgłoś sie do nas... Ni, w prawo, ni w lewo... Masz pomysł, wolę, chęć wspólpracy << pisz jeśli nie, to przeglądaj forum dalej... Pozdrawiam, Tomasz Darmowe domeny na DNS na www.kom.pl <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 jak coś jest darmowe, to jest do niczego... ee.. to chyba nie ten tekst reklamowy ;P A tak w ogole, to istnieje coś, co byłoby w 100% darmowe ? Tzn, .. np. jakaś strona.. gdzie nie oglądąłbym reklam, jakichś śmieci.. itp, itd. ? Po prostu płaciłbym za połączenie z internetem (stała opłata) i otrzymywał coś _za_darmo_ ? Tak się zastanawiam czasem.. :-) pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxygene Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 A tak w ogole, to istnieje coś, co byłoby w 100% darmowe ? Tzn, .. np. jakaś strona.. gdzie nie oglądąłbym reklam, jakichś śmieci.. itp, itd. ? Po prostu płaciłbym za połączenie z internetem (stała opłata) i otrzymywał coś _za_darmo_ ? U mnie tak bylo az do lipca. Zero reklam (kosztow psychicznych) zero kosztow finansowych procz polaczenia z internetem. Niestety musialem zamiescic reklame, bo z racji rozwoju strony braklo miejsca na serwerze i trzeba bylo dokupic troche miejsca. Mozesz wiec uznac mnie za wzor Teraz jest coraz trudniej znalezc te perelki bo wszyscy wrzucaja wapacze, adsense i inne tego typu "upiekszacze". Moze zalozymy jakies stowarzyszenie "czystych stron"? słownik informatyczny ... aby wiedzieć więcej (łac. Oxygene - tlen) Tlen był jest i będzie bo tlen jest wszędzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Ale co jest zlego w adsense czy wpaczach. Dzieki temu wiecej ludzi moze uruchomic stronek. Jesli dzieki tego typu reklama w sieci pojawi sie choc jeden wazny tekst uwazac to bede za sukces. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 no po części tak.. ja tylko czekam kiedy mi odpalą ad sense.. ;] Ps. gdzieś można przeczytać o np. cenie jednego kliku na reklamę, czy coś takiego ? pozdr. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szy Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 no po części tak.. ja tylko czekam kiedy mi odpalą ad sense.. ;]Ps. gdzieś można przeczytać o np. cenie jednego kliku na reklamę, czy coś takiego ? pozdr. Zarejestruj się też w AdWords - tam są narzędzia do symulowania kampanii. Szy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.