arve_lek Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ktoś korzysta z tego programu i może coś napisać na temat harvestera ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Hm, jeżeli dobrze pamiętam, to jakiś czas temu coś na trialu próbowałem zdziałać, ale skuteczność tych zescrapowanych list była mizerna, niewarta nawet odpalenia tego programu i nie zdecydowałem się na zakup. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja korzystam i pod rumaka BARDZO fajne listy zbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To muszę zakupić, bo harvester wygląda spoko, a nie mogę czekać aż Xseon wypuści aktualizację nowego harvestera (choć wtedy pewnie zdecyduje się na zakup tego programu, ale to czas pokaże:)). Ten program napisali Chińczycy od Xscrapera? Po wpisu w Google: site:https://www.xsubmitterlabs.com/ można manula zobaczyć odnośnie harvestera. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Nie wiem czy Ci sami, ale chinole jacyś faktycznie. Spróbuj powalczyć, bo ja mimo że jak na mój gust dość skuteczne listy zbieram nim to tak do końca się nie wgryzłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raphel Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 harvester wykrzacza się zbyt często, crawler sprawuje sie świetnie, submiter do bani, support ok - odpisuje, pomaga na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ale ta wersja co wyszła rok temu to aktualna? bo widzę 26.07.2013. Wygląda ciekawo ale nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raphel Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Niedawno była aktualizacja, pod linkiem do pobrania powinna byc już nowa wersja bo jak rozmawiałem z chinolem to mowił że tylko nie zaktualizowali tresci na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bennie_amin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Rok temu testowałem, właśnie zacząłem znowu zabawę, harvester śmiga pięknie, dodawarkę testowałem ale tylko platformy do discuz - zapiernicza zawodowo! Prędkość oceniam 10/10. No to kolejny soft na liście który trzeba zakupić green belt six sigma - szkolenia lean | szyby samochodowe warszawa - autoszyby | BioBizz - Bio-Grow, Leaf Coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.