cuper Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów Od kilku lat piszę i prowadzę strony www: swoje i kilku znajomych. Generalnie lubię dużo i szczegółowo opisywać tematy, które prowadzę na stronach, stąd też bez żadnych narzędzi SEO osiągam stosunkowo wysokie pozycje w wyszukiwarkach, choć w dłuższym czasie. Jest to jednak amatorszczyzna, bo choć nieraz osiągam TOP1 to ruch na stronach bywa taki sobie. Chciałbym się tu zatem poduczyć od specjalistów bardziej profesjonalnego działania i zapytać o kilka spraw, których wertując to forum nie znalazłem. Witam zatem wszystkich i mam nadzieję, że nie będę uczniem zbyt uciążliwym, a może uda mi się też od siebie pomóc cokolwiek innym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witaj i powodzenia. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSz. Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witaj na forum! Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.