Dustean Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Proszę o ocenę strony https://www.funz.info Jak widać, obecnie jest tam dosyć mało rzeczy, jednak za kilka dni wszystko zacznie się bardziej rozwijać Proszę o Waszą ocenę, co warto dodać, co warto usunąć lub zmienić? Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jak dla mnie kolory są zbyt jaskrawe. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dla mnie też, jak weszłem na strone to mi się oczy przymkły, design jest fajny ale za jaskrawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Na pierwszy rzut oka nie widzę NIC oprócz reklam - to chyba nie tędy droga - jężeli chcesz tworzyć Serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustean Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dzięki za odpowiedzi. Ok, design idzie do poprawek Reklamy po części usunąłem lub przemieściłem, niestety banner AdSense musi pozostać, gdyż takie są wymagania sponsora... Nie wydaje Wam się teraz zbyt blade i nie dość, że jaskrawe, to jeszcze takie jakby "bez wyrazu"? :| Ojj, design zdecydowanie idzie do poprawki Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jakiego SPonosora ? TO nie Twój Baner !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustean Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Sponsora domeny... W zamian za domenę .info muszę umieścić banner AdSense - który jest widoczny na górze strony. Banner nie jest mój. Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 bylo trza dac te 5 czy 10 zl za domene i wstawic wlasny banner... napewno by sie zwrocilo ... kolory zbyt jaskrawe i czcionki troche za male ;/ Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Domeny info można dostać za darmo razem z hostingiem (ovh.pl), a zazwyczaj są bardzo tanie, poniżej $3, ostatnio za 60 centów. Niezły interes zrobiłeś. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustean Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Kurczeeee... nie wiedziałem o tym Michal, moglbys podac adresy tych rejestratorów, gdzie można kupić domeny poniżej $3? Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=19035 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustean Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dzięki serdecznie... a z tym sponsorem domeny, to się ładnie wkopałem Właściciel (sponsor) zgodzi się mi ją odsprzedać za 30 PLN. Lepiej wg. Was kupić nową domenkę .info i zrobić przekierowanie ze starej (sponsorowanej) przez pewien okres, czy może kupić ją od sponsora za 30 zł? Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 30 zl to nie majatek, i jesli bedzie ci sie chcialo pracowac przy stronie to szybko zarobisz na nia np poprzez adsens albo inny PP Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dustean Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Ok, minęło troszkę czasu - pozwoliłem sobie odświeżyć temat Domenę już kupiłem - czyli mam ją na własność, mam nadzieję, że się zwróci Zmieniłem również serwer (na szybszy i pojemniejszy - a co najważniejsze - bez reklam). Zmianie uległ także design oraz dodane zostało kilka funkcji do serwisu - mam nadzieje, że na lepsze... Wszystko jeszcze cały czas usprawniam, jednak proszę o Wasze oceny na chwilę obecną. https://www.funz.info Zobacz smieszne filmiki na fume.pl :: Miej zawsze dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No przydałoby się dodać jakiś layout. Topa masz królik z kotem wyrabiają, ale zapomniałeś wstawić resztę grafiki na stronę. Chyba, że chcesz powiedzieć, że strona o rozrywce ma wyglądać jak internetowa kostnica. Uważaj, co wstawiasz, bo za żarty w stylu piękna kobieta ktoś może Ci wytoczyć proces i już nie będzie śmiesznie. Jak wywołasz u kogoś atak serca albo atak apopleksji to możesz mu do końca życia rentę płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.