Skocz do zawartości

Ten Sam Szablon Oraz Grafika Na Dwóch Domenach = Można?

warek44

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Posiadam dwie strony o pokrewnej tematyce. Na jedną ostatnio wrzuciłem ładny szablon ( pobrałem templatkę ) oraz ją przerobiłem.

Pytanie brzmi czy na drugą stronę też mogę wrzucić ten przerobiony szablon z tą samą grafikę ale oczywiście innymi tekstami?

Czy może to prowadzić do filtrów/spadków?

1) Możesz wrzucać

2 ) Nie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dla Google - no limit. Ale przeważnie warto robić różne.

Dlaczego?

Każda templatka ma określone cechy po której łatwiej ją namierzyć. Tym sposobem mając jedną Twoją stronę, konkurencja bez trudu wyłapie wszystkie.

I je uwali.

Nie wiem co robisz, ale ta chora metoda działania (szkodzenie konkurencji) obowiązuje już w wielu branżach.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności