zoozool Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witajcie Chciałbym zaprezentować pewien projekt, który istnieje już od jakiegoś czasu i niektórzy mają okazję testować, chciałbym się teraz oficialnie zaprezentować na forum. W przypadku dodatkowych pytań, służę pomocą Proxygen – źródło publicznych proxy idealnych do harvestowania, sprawdzania zaindeksowania linku czy też sprawdzania aktualnej pozycji, w rozsądnej niskiej cenie.Główną zaletą systemu jest sprawdzanie proxy, co 180s otrzymujesz nowe, świeżo odpytane w google.Nasze serwery 24h na dobę szukają i jednocześnie sprawdzają nowe adresy!Statystyki na chwilę obecną wyglądają tak:GOOGLE OK 1108WSZYSTKIE PROXY 3039Z BAZY 250000+Aktualnie strona jest w fazie beta, brakuje paru opcji, które będą wprowadzane na bieżąco do systemu. Zamknięte testy trwały pół roku i z każdą wprowadzoną zmianą rosła skuteczność proxy!Ale to nie wszystko, udostępniamy również Wam dostęp do proxy pod rózne inne przydatne softy(odpytywanie majesticseo, parsowanie stron, tworzenie TR w zenblogu, ogranicza Cię tylko wyobraźnia)Www: https://www.proxygen.plE-mail: pomoc[at]proxygen[dot].pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak działają proxy Google w monitoringu pozycji od MKR-a? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Używałem co prawda już parę miesięcy temu, ale spisywały się bardzo dobrze, o wiele lepiej niż konkurencji w tamtym czasie, jak to jest na dzień dzisiejszy nie wiem, nie używam MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak działają proxy Google w monitoringu pozycji od MKR-a? Kompatybilny z web-tools Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerox Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja stosuje od dłuższego czasu pakiet 5proxy do sprawdzania statystyk i nie narzekam. Nie sorawdzalem czasu sprawdzania, ale jak wstane rano to mam sprawdzone jakieś 40fraz i to mi wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzelak84 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja też korzystam z proxy od proxygen do monitoringu w stats4seo.pl i harvestu i jestem w pełni zadowolony. Fachowcy Blisco Ciebie https://blisco.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wekk Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Porównywał już ktoś proxygena z proxymarketem lub czymś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Pierwsza osoba co poda mi na PW swój nick(z proxygen) , otrzyma za darmo dowolny pakiet na 30 dni (lub przedłużenie o 30 dni)Czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wekk Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dziękuje za przedłużenie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dla wszystkich użytkowników PiO, dla obecnych jak i nowych klientów przygotowaliśmy kod rabatowy w wysokości 15% Podczas zamawiania pakietu trzeba podać kod pio15off Kod ważny do końca miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Kolejna miła wiadomość dzisiejszego dnia! Przy współpracy z stat4seo przygotowana została wg mnie extra oferta: Przy zakupie licencji stat4seo otrzymujesz pakiet proxy google 10 na start byś mógł wystartować z kopyta! Dla nowych i obecnych klientów na forum stat4seo zostal umieszczony kupon uprawniający do jednorazowej 50% zniżki na dowolny pakiet(przedłużenie i nowy pakiet) A czemu ? Bo lubimy Was rozpieszczać gratisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Mega szybka promocja. Kupon uprawniający do 50% zniżki! Limity: Ważny do końca miesiąca lub 5 użyć 50procent Ważny dla nowych zamówień jak i przedłużeń. Czas start! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Z powodu nagłej zmiany IP serwera, aktualnie nasze usługi mogą nie działać tak jak zawsze. Najmocniej przepraszamy za przerwę. Trwa odświeżanie DNS adresów IP serwa skanującego. Wszystkie osoby zapraszam do kontaktu do supprotu, wynagrodzimy "straty" spowodowane obniżeniem jakości jaką oferujemy. //add 19:00 Dzialamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czarny piątek czas zacząć!Proxygen również bierze w nim udział Kupon zniżkowy blackfriday2014Upoważnia do zakupu/przedłużenia dowolnego pakietu o obniżonej wartości aż o 50% Kupon ważny do końca dnia! https://www.proxygen.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Lubicie szybkie promocje ? -50% na dowolny pakiet na stronie 50mniej4q5pckx50mniej4vyj5zv50mniejx3mbjrn50mniejzus8no850mniejpoysemw50mniejeibua6z50mniej4nt72y250mnieju0k4bd850mniejgkntcsy50mniejoifitmh Tylko 10 kuponów, jednorazowe, kto pierwszy ten lepszy Ważne do końca miesiąca!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.