morelo Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam posiadam małe zaplecze tematyczne kilkadziesiąt domen, jest już tam sporo wpisów itp i teraz tak chciałem podlinkować zaplecze z autmatu tylko prosze o info na jakie frazy linkowac zaplecze? strone docelową linkuje z zaplecz na np; rowery gamskie, rowery dzieciece, rowery górkie czy zapleczówki też linkowac na takie same frazy? cy jak? Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Zależy jak mocna jest strona główna. Jak osiągasz topy, to można linkować anchorami przy przejąć top10. Bezpieczniej jednak linkować adresem strony. When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Przykładowe słowa kluczowe; ciąg dalszy ciekawa historia ciekawy artykuł czytaj czytaj całość tutaj czytaj dalej na tej stronie czytaj pełen artykuł czytaj pełen raport czytaj to czytaj tu czytaj tutaj więcej czytaj więcej dobra strona dodatkowe czytanie dodatkowe info dodatkowe informacje dodatkowe źródło dowiedz się dowiedz się więcej dowiedz się więcej tutaj ekstra źródła idź do mojej strony idź na mój blog idź tutaj interesujący wpis kliknij aby przeczytać kliknij aby zobaczyć źródło kliknij po źródło kliknij strone kliknij ten link kliknij to kliknij tutaj kliknij w źródło komentarz z strony kontynuuj kontynuuj czytanie link link do strony link referencyjny moja strona moja strona internetowa moje źródła można zobaczyć tutaj mój link na blogu autora na jego stronie na tej stronie napisał o tym następna strona nasza strona nasza strona internetowa obszerne opracowanie odkryj więcej odkryj więcej tu odpowiednia strona odsyłam do tej strony odsyłam tutaj odwiedź odwiedź stronę odwiedź ten link oferta oficjalne źródło opublikowany tutaj oryginalna strona pełen artykuł pełen raport po przejściu na stronę Podobne strony polecam przeczytać polecana strona polecany artykuł polubiłem to pomocne wskazówki pomocne źródła prosto z tego źródła przeniesiony tutaj przenieś się tu przenieś się tutaj rekomendowana strona rzetelnie omówione serdecznie zapraszam spójrz na to sprawdź sprawdź moją stronę sprawdź moje źródło sprawdź mój blog sprawdź to sprawdź tutaj sprzedaj storna główna strona Strona główna Strona internetowa strona internetowa tutaj strona tutaj świetna strona świetny artykuł ta strona tamta strona tego autora tutaj użyj tego linku użyteczna strona użyteczna treść użyteczne źródło użyteczny link warte przeczytania ważna strona ważne źródło ważny link wdał się w polemikę więcej więcej bonusów więcej info więcej informacji więcej o autorze więcej pomocnych rad na stronie więcej pomocnych wskazówek więcej pomocy więcej porad tutaj więcej wskazówek więcej... z tego źródła zaktualizowany post na blogu zapraszam do lektury Zdobądź więcej info znajdziesz to na stronie znajdź to znajdź tutaj zobacz zobacz co znalazłem zobacz fakty zobacz stronę zobacz ten link zobacz więcej zobaczysz tutaj źródła źródło źródło artykułu itd. Również poużywaj troszkę słów kluczowych z tematyki zaplecza. Edit. Wpadłem na listę, wiec podaje przykłady "słów kluczowych". Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 unikaj anchorów na które pozycjonujesz stronę docelową, bez sensu aby zapleczówki wbiły się do top 20 czy 30 i kując konkurencje w oczy, oprócz słów kluczowych jak podaje kolega powyżej, można podać anchory nie istniejące w realu, np rowery dla chomików, czy żółte rowery podwodne... udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 To już rozumem i dziękuje i jeszcze jedno pytanie jak linkuje z zaplecz do docelowej strony oczywiscie słowami kluczowymi to linkować do głównej strony czy do podstron też? np mam fraze rowery dziecięce a na stronie jest zakładka rowery dziecięce to linkować fraze do zakładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 linkujesz do strony głównej i do podstron Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koba Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jak linkuje z zaplecz do docelowej strony oczywiscie słowami kluczowymi to linkować do głównej strony czy do podstron też? Do głównej i podstron, ale dla mnie osobiście nie jest to takie oczywiste, że linkuje się anchorami - nawet z zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelo Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Do głównej i podstron, ale dla mnie osobiście nie jest to takie oczywiste, że linkuje się anchorami - nawet z zaplecza. Czyli że jak? bo nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio89ns Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Koledze chodzi o to że nawet linkując z własnego zaplecza trzeba uważać na anchory jakich używamy. Oczywiście jeżeli dobrze zrozumiałem Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.