shift76 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich. Mam dość nietypowy problem. Mam zająć się stroną, dość już wiekową, w której twórca nie przemyślał możliwości jej optymalizacji pod katem modyfikacji title czy description dla każdej podstrony. Strona jest bogata w ilość treści, zdjęć, podstrony itd. Jednak czy w obecnych czasach istnieje szansa na uzyskanie wyniku TOP 10 dla takiej strony? Frazy lokalne. Proszę jeśli ktoś ma jakąś radę, będę wdzięczny. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jednak czy w obecnych czasach istnieje szansa na uzyskanie wyniku TOP 10 dla takiej strony? TAK | NIE -> Obie odpowiedzi są poprawne.Proszę. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @Mion miał na myśli to, że czasami linkowaniem możesz zrobić topy bez optymalizacji, a czasami mimo dużej ilości linków, a braku optymalizacji możesz skakać, fruwać i do top nie wejdziesz. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 @Mion miał na myśli to, że czasami linkowaniem Zależy to też to od branży, czyli konkurencji. Bo są też "mocne" frazy lokalne itd... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mocne frazy i mocne serwisy na lokalne frazy, które czasami ciężko przeskoczyć. A nie może ktoś Ci dopisać systemu obsługi description, title, altów itd.? Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 bez problemów, na większość fraz lokalnych można przy odrobinie wysiłku wejść stroną w budowie, czy stroną z 3 linijkami tekstu, dobra optymalizacja daje fory, ale nie jest konieczna. udrażnianie kanalizacji Warszawa, pogotowie wentylacyjne Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Miałem kiedyś stronę, której nigdy nie dopracowałem. Miałem wobec niej plany i delikatnie ją promowałem W szczytowym momencie utrzymywała top10 przez kilka miesięcy. PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Oczywiście, że taką stronę możesz wypozycjonować, ale będziesz miał dużo pod górkę bo optymalizacja to wg. mnie 40% całej pracy. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stw Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dla niszowych fraz zrobisz top onsitem. Dla trudnych fraz zrobisz top linkowaniem. Chcesz mieć lepsze efekty - rób onsite i offsite jednocześnie He who knows, does not speak. He who speaks, does not know. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.