keri2011 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Prezentuje nowy katalog restauracji, kawiarni w Polsce - gdziezjesz.pl Katalog jest nowy, więc proszę o wyrozumiałość i uwagi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnmc Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ciekawe rozwiązanie, pewnie na dniach dodam wpis, tylko muszę go przygotować zobaczymy jak się rozwinie... Pompy zębate, pompy membranowe, pompy śrubowe najlepsza oferta pomp, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2011 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzięki Nie będę ukrywać mam jeszcze sporo pomysłów na rozwój, teraz najważniejsza jest reklama... Zapraszam do wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2011 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam ponowniem dodałem rangi użytkowników - restaurator oraz konsument oraz możliwość pisania własnych artykułów kulinarnych. Zapraszam do wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2011 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dodałem więcej filtrów na stronie, przycisk fb oraz drobne zmiany. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri2011 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Informuję, zę nowy adres serwisu to: https://zajadanko.pl. Stara domena przekierowana. Zapraszam do wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Przydałaby się jakaś grafika zbieżna z tematyką. PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.