gaudi Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Widze że wyceniacie tu domeny i regulamin tego nie zabrania (jak np. na f.wh), więc proszę o wycene takiej doemny jak gryonline.net Domena istnieje od 2003. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Warto by było przeczytać tamte posty. 24zł netto stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Widze że wyceniacie tu domeny Czy w jakims watku o wycenie domen spotkales sie z traktowaniem wyceny na powaznie? Domena istnieje od 2003. Ale w tym przypadku przynajmniej jest jakis czynnik, dzieki ktoremu domena jest bardziej wartosciowa niz tylko cena u rejestratora. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ostatnio gdzies dodawali domeny net za free :-) i tez chcialem spytac o to samo co kava albo info... nie pamietam :/ Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Strona nie dziala radze ja odpalic bo google moze uznac ja za wymarla i argument ze istnieje od 2003 moze stracic na znaczeniu ;p Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_valdo Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 skrzynkę Żywca mogę dać za taką domenę ewentualne przeliczenie na złotówki po kursie 2,5 za butelke daje okrągłe 60 złociszy. Mówię jak najbardziej poważnie BizWars.com - najnowsza gra online via www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 gryonline ładny zelpek ale końcówka .net to już mało warte. Obecnie jak dla mnie wqrta jest koło 200 zł. Ale jak nie przywrócisz treści to za jakiś 1-2 tygodnie wartośc spadnie do 50 zl. dlaczego? odpwoedzi szukaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 mrtn wydaje mi się, że nie więcej niż 6 dni i domena spadnie do tych 24.99 zł promocje chyba jeszcze posiadają na kilku firmach hostingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Co do domen to: końcówka .net jest gorsza od: .com .pl (tylko w Polsce, ponieważ większość polaków z pewnością nie wie, że są inne domeny niż .pl) jest bardziej wartościowa od: .biz (uważane za totalną chałę i wyzysk) .org (w tym przypadku .org nie byłaby właściwą domeną) .info (obecnie stoją za ok. 10zł, wcześniej były rozdawane za friko) .be (domeny darmowe, wartość znikoma) .com.pl .info.pl .org.pl .net.pl .gov (strony rządowe... raczej niedostępne) .gov.pl (patrzy wyżej- POLSKA) .biz.pl ORAZ wszelkiego rodzaju aliasy i darmowe domeny typu .kom.pl które nawet wypozycjonowane nie mają chyba żadnej wartości- ktoś może je przejąć. Myślę, że ułatwi wam to wycenianie domen. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jak dla mnie to bez sensu takie wycenianie domen. Domena jest warta tyle ile ktos chce za nia zaplacic. Rozwalaja mnie ceny na allegro - ceny osob ktore wystawiaja domeny po kilkadziesiat tysiecy. A pisze o allegro bo licytowalem domeny rozne, np cennik.eu tutaj chetnych do kupienia bylo .., 3 chyba. Mialem ciagle najwyzsza oferte. Pod koniec przebila mnie koperta. Jak sie latwo wywnioskowc - uzytkownik z koperta zostal zapewne zalozony tylko by mnie przelicytowac, bo sprzedajacy nie chcial tej domeny sprzedac za 200 zl - a to nie jest odosobniony przypdek. Po kilkunastu probach zakupienia tam domeny zrezygnowalem. Dziwny zbieg okolicznosci ze zawsze gdy juz konczyl sie czas aukcji i moja oferta za domene byla najwyzsza, srednio ok 150 zl, nagle sie pojawia uzytkownik, zazwyczaj zero komentarzy i z koperta ktory daje najwyzsza oferte. Chcac to sprawdzic zaczalem sie kiedys licytowac z taka koperta za pewna domene. Cena doszla do 1500 zl - odpuscilem - niech koperta wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 myśle że wycenianie domen w każdym przypadku po 29,90 czyli podawanie cen jak za nowe domeny jest bez senu. Dla mnie ta domena jest znacznie wiecej warta i osobiści gdyby był na niej serwis to za wszystko zapłaciłbym nawet 250-300 zeta Autor posta zapewne przekonany jest o tym że to super nazwa domeny i dlatego jest tyle warta. Oczywiście nie, domena mogałby się nazywać dflkfsdfosdijfoisr.net i gdyby była z 2003 roku, miała PR taki jaki ma, miałe tyle zaindeksowanych stron co obecna i tyle linków przychodzących dałbym tyle samo. Tylko jest małe ale …….. musisz przywrócić ja do życia STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QFA.PL Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Wedlug mnie domena jest calkiem ciekawa, jesli mialbym kupowac dal bym 100 zl z miejsca Darmowe SKUTECZNE Pozycjonowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaudi Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki za wszyskie opinie. Posty typu dałbym NAWET 150 zł są dla mnie trochę smieszne Domene kupilem dawno, cena dość okazyjna, ale nie 150 zł czy 250-300 zł, mialem propozycje sprzedazy domeny za 4000 tys. (wraz z serwisem gier online, niedopracownym brzydkim wg. mnie, wiec to nie serwis bym w centrum zainteresowania a domena) i nie sprzedalem, ponieważ uwazam ze dobra domena to polowa sukcesu. Domena która jest ciekawa zapamietywalna, to skarb. Jeśli macie ciekawe domeny to piszcie do mnie to odkupie je po Waszych cenach 100 zł, a nawet podwoje tą stawkę Serwis, wypromowany, ciekawy moze bez problemu zarabiac kilka tysiecy miesiecznie (minus wydatki na utrzymanie serwera, pozycji w google, podatki itp.). Jeśli ktos ma czas i pomysly to kilkadziesiat dni i serwis istnieje, kilka miesiecy i zarabia tyle ile napisalem powyżej. Dzięki za wszyskie opinie, te na temat i te nie na temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 napisałem Ci pozytywa, no ale z 4 tys to zdecydowanie przesadziłes STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Przed wycena domeny sprawdze sobie, ktore domeny sa z ta nazwa wolne, czy halso jest popularne i czy np. pod nazwa.org nie stoi jakis dobrze presperujacy serwis. IMO domeny nie oplaca sie oddac za mniej niz 500zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.