Skocz do zawartości

Winamp umiera

Kutang Pan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie SEO, nie katalogi i precle, ale Winamp kończy swój żywot. Zawsze preferowałem wersję 2.x ;)

Niestety po 16 latach Winamp skończy swój żywot. Na jego stronie znalazła się krótka informacja o tym, że strona Winamp.com oraz powiązane z nią usługi webowe nie będą dostępne po 20 grudnia. Odtwarzacze Winamp nie będą dostępne po tej dacie do pobrania.

https://di.com.pl/news/49128,0,Winamp_konczy_zywot_w_grudniu_To_przyklad_potencjalu_zmarnowanego_po_przejeciu-Marcin_Maj.html

Na PC już dawno się przesiadłem na AIMPa. Ale na androidzie z sentymentu korzystałem z Winampa... (przy okazji, ktoś coś poleca?:))

Szkoda, taki fajny projekt, a tak go zepsuli. Z drugiej strony znak czasów :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Myślę, że to tylko kwestia czasu, kiedy Winamp się odrodzi. Zbyt znana marka, aby na zawsze umarła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności