Skocz do zawartości

Cześć ;)

Altaica

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ten dział. Powinien być tu

Przedstaw Się

Przedstaw się innym użytkownikom naszego forum i napisz jak do nas trafiłeś.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gratulacje! :) Cudowne zdjęcie

cropped-test1.jpg

@warol ;) no jak do nas trafiła ;) hmm może nie będę opisywać, bo @początkujący się zgorszy i mi temat usunie ;-]

Dzięki jeszcze raz :) wszystkim

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

zaraz zgorszy... starszy jestem i dużo widziałem, ale PiO nie jest i nie ma w planach być +18 - chociaż czasami jak człowiek czyta posty wysłane z gimbusa, to czasami chciałoby się taki ogranicznik wrzucić.

ale przyznaję, że zgorszyłbym się, jakbyś zaczął opisywać ten proces przy założeniu, że nie jesteście normalną "hetero-rodziną" ;)

ale czy wtedy cud poczęcia mógłby w ogóle zaistnieć? :)

Umówmy się, że ja streszczę punkt "jak do nas trafiłaś": było fajnie, ale fotek nie pokażę :D. Najważniejsze, że jestem i chciałabym, żeby rodzice cieszyli się moim zdrowiem, a ja - ich.

Pozdrów Mamę Altaica, bo wszyscy gratulują Tobie, a teraz większa odpowiedzialność spoczywa na niej przez najbliższe kilka miesięcy ;)

dymna.jpg

@Początkujący i okey :) dbamy dbamy o zdrowie Mamy i żeby wszystko było okey.

@siciliano, Ty chyba jesteś też trochę starszy ;) gimnazjum i liceum sobie radzi:

https://thessbomb.blogspot.com/2011/01/facebook-sms-kai-ta-smart-phones-sex.html

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl

Czas trzeba mieć na robotę i na rodzinę

i z tym się zgodzę w 100%, jednakże

Jak widać tylko PIOwcy z lubuskiego się rozmnażają

jest ewidentnym przykładem wyciągania błędnych i bezpodstawnych wniosków

stąd moja troska o Twoich klientów @Siciliano

ale może zakończmy zaśmiecanie tego radosnego tematu. Jak chcesz kontynuować wątek "tylko PIOwcy z lubuskiego się rozmnażają", załóż oddzielny temat w pogaduszkach

dymna.jpg

Heh będziemy szli z żoną na 3d lub 4d ;) ja tam różnicy nie widzę, ale ginekolodzy coś tam wiedzą ;) więc wrzucę taką, chyba nie zbanujesz?

Ja robiłem 3d i kopara mi opadła jak zobaczyłem zdjęcia. Coś niesamowitego jak to wygląda. Nie wiem jaka jest różnica w 4d, ale jak będziesz miał to wrzuć, jestem ciekaw.

PS. Gratulacje.

@kokodżabmo na tej focie, co wrzuciłem nie widzisz główki i tułowia ;)?

a doczytałem się 4d jest w ruchu, a 3d to tylko 3d heh, a ja myślałem, że to o kolory chodzi ;)

adrianszczepanski.pl

To Ja sobie pozwolę wkleić 3D, dziecko ma 4,2 cm

Skan3d.jpg

Sobie załóż osobny wątek ;)

adrianszczepanski.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności