piernik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mam pytanko. Chciałbym dla klienta zrobić zamawianie towarów przez stronę, ale problem w tym że stosunkowo z Internetu korzysta a zamawiane towary wymagają natychmiastowej jego reakcji. Stąd moje pytanko czy możliwe jest za pomocą PHP wysłanie SMS na komórkę o dowolnej treści (zamówiony towar itp)? Czy jest to dostępne za darmo czy trzeba coś zapłacić? komu i ile? Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Za pomocą mail() można wysłać sms-a stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_valdo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Akurat mam dostęp do takiego narzędzia które udostępnia możliwość wysłania sms'a do praktycznie każdej sieci w europie. Sms'y są bez reklam, a kosztów dokładnie nie pamiętam, coś około 26gr za smsa (ale nie jestem pewien na 100%) Więcej info poprzez PW oraz na https://www.nook.pl (korzysta z oprogramowania stworzonego przez https://www.cellsynt.com ) BizWars.com - najnowsza gra online via www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kiedys w php sobie wysylalem przez ERE bo dali API do ich darmowej bramki od x czasu juz mi to nie dzialalo a na stronie ery sladu nie widac po tym api jednak mozliwe zo to dalej dziala bo na grupach temat jest https://groups.google.com/group/pl.comp.os....8a2fa38407dd7f7 Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Era udostępnia API nadal w dwóch wersjach: bezpłatna: 10smsów na dobe - https://www.eraomnix.pl/pl/between-us/send-...sms_gateway_api płatna: OPCJA 1: (a) jednorazową opłatę za aktywację usługi w kwocie 1000 PLN (netto) ( miesięczną opłatę abonamentową w kwocie 1500 PLN (netto)* © opłatę uzależnioną od wygenerowanego w ramach usługi ruchu (powyżej 10 000): Liczba wysłanych SMSów Opłata za SMS (netto) Od 10 001 – do 50 000 - 0,15 Od 50 001 – do 200 000 - 0,13 Od 200 001 – do 500 000 - 0,12 Powyżej 500 001 - 0,10 OPCJA 2: (a) jednorazową opłatę za aktywację usługi w kwocie 1000 PLN (netto) ( miesięczną opłatę abonamentową w kwocie 200 PLN (netto) © opłatę za każdy SMS wysłany z aplikacji do SMSC: 0,30 PLN (netto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Wydaje mi sie ze w + jest darmowa wysylka bez rejestracji tokenow itp. ale nie wiem czy sa limity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 W + można z jednego IP wysłać do 10 smsów na dobe z jednego IP Można także przesyłając maila na ich numer bramki jednak nie odpowiadają za dostarczenie wiadomości, z moich doświadczeń wiem że ~30% wysłanych smsów nie dochodzi do adresata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Do plusa wysyła sie mailem na: 48numertelefonu@text.plusgsm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik1984 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Weź do serwera zapnij starą nokie 5110 i zainstaluj Gnokii. Będziesz mógł wysyłać co chcesz i gdzie chcesz. Za normalną cenę Twojego operatora. Forum Osiedla Złocień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.